نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تقصیر منه که خبرارو زود تر میام به شما میگم !!! صدای زن ابی به هیکلش نگاه نکن خیلی لطیفه صداش هیکل ملاک نیس.مثلا هایده کبیر.الان تو تاپیک کناری هم گفتم یک گل باشه تو موسیقی بانوان هایده کبیره.دوسش دارم
نوشته اصلی توسط Mo$en هیکل ملاک نیس.مثلا هایده کبیر.الان تو تاپیک کناری هم گفتم یک گل باشه تو موسیقی بانوان هایده کبیره.دوسش دارم اره اهنگ خواب محسن چاوشی رو میگن انگاری زن ابی آوا رو اجرا کرده
نوشته اصلی توسط Mo$en هیکل ملاک نیس.مثلا هایده کبیر.الان تو تاپیک کناری هم گفتم یک گل باشه تو موسیقی بانوان هایده کبیره.دوسش دارم درست نیست بخاطر اندام ـش اینطوری درموردش صحبت کنی...
بازم منمنون بابت خبرتون {هر چند خبر رسمی نیس}
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره اهنگ خواب محسن چاوشی رو میگن انگاری زن ابی آوا رو اجرا کرده ولله من بدم میاد از تمام صداهای خوانندگان خانم.غیر هایده عزیز
نوشته اصلی توسط pirana درست نیست بخاطر اندام ـش اینطوری درموردش صحبت کنی... کبیر یعنی بزرگ اعظم.اون بارم گفتم
نوشته اصلی توسط Mo$en ولله من بدم میاد از تمام صداهای خوانندگان خانم.غیر هایده عزیز خانوم محسن یگانه چی ؟ زیرصدا های محسن یگانه رو اون انجام میده
نوشته اصلی توسط Mo$en کبیر یعنی بزرگ اعظم.اون بارم گفتم دیگه نگو سوتفاهم پیش میاد!
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خانوم محسن یگانه چی ؟ زیرصدا های محسن یگانه رو اون انجام میده بنده ارتباطی ندارم با خانمش.ایشان بهبنده ربطی ندارن.مطمینا شما این خبرا رو از یه منبع غیر مطمین میاری.شک دارم.بازم ممنون
نوشته اصلی توسط Mo$en بنده ارتباطی ندارم با خانمش.ایشان بهبنده ربطی ندارن.مطمینا شما این خبرا رو از یه منبع غیر مطمین میاری.شک دارم.بازم ممنون این خبرایی رو که میدم جایی نگیا !! اینا سکرته ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن