ممنونم اما میخواستم مطمئن بشم این کیفی flac که سایت واسه دانلود گذاشته واقعیه یا از آیتیونز یا mp3 تبدیل شده ؟ آخه حمش زیاده و .....
ممنونم اما میخواستم مطمئن بشم این کیفی flac که سایت واسه دانلود گذاشته واقعیه یا از آیتیونز یا mp3 تبدیل شده ؟ آخه حمش زیاده و .....
ممنونم امیرجان ... کارت خیلی خیلی درسته و من تو این سایت و با کمک تو کلی آلبوم که کیفیت 320 اورجینالشون رو پیدا نمیکردم رو دانلود کردم و با کمک بقیه دوستان مثل کوروش عزیز یه سایت بدون تکرار و خاص رو به وجود آوردین .. همینطوری ادامه بدین ممنونم ...ممنون که سریع جواب دادی
كسي نگفته چشم آذر حاليش نيست
ولي اصلا فضاش نميخورد به شعر
نيازي نبود اركسترال تنظيم كنه
نيازي نبود تمپو رو ببره بالا
حالا اينا به كنار
اون دو تا آهنگي كه به بدترين شكل ِ ممكن تموم ميشن چي
ديگه يه شنونده ي عادي مثه من متوجه ميشه خيلي وقت ِ ايده ي فيداوت كردن به سر رسيده. مگه اينكه يه تيكه از ترانه لوپ شده باشه. ولي نه اينجا كه شاه بيت داره خونده ميشه و ميخوره توو ذوق شنونده
من خيلي شنيده بودم كه حتما بايد يه آهنگساز بالا سر ابي باشه تا يه صداي خوب و كنترل شده بتونه ازش بگيره. خيلي مشخصه كه بسياري از تحريرا و كشش ها و مكث ها و آكسان ها اصلا به جا نيست.
در كل انتظار خيلي بالاتر از ابي بود. حداقل انتظار ميرفت ابي توو بخش خوانندگي خوب عمل كنه. متاسفانه ...
بيخيال
لذت ببريد از آلبوم
![]()
دوستان یه سوال مبتدیانه
کیفیت 320 بالاتره یا آیتونز
آخه دیدم حجم 320 ها بیشتره![]()
چشم آذر یک تنه کل آلبوم از نفس انداخته واقعاً کار سختیه که بتونی یه آلبومی که هم خواننده خوش صدای داره هم شعر زیبا و هم آهنگسازی خوب نابود کنی با تنظیم شلوغ بی منطق. انگار اصلا به کلام توجهی نداره.
علیرضا افکاری در آلبومهای دنیای این روزای من با صدای داریوش و عاشقانه های احسان خواجه امیری و اعجاز با صدای گوگوش با تنظیمهای خودش خوش درخشید ، چون آهنگارو خودش ساخته پس میتونه با همون روح و احساس تنظیم کنه ... منوچهر چشم آذر تنظیم کننده خوبیه اما بیشتر تو آهنگهاس شیش و هشت موفقتره ..خوشحالم که آهنگسازش علیرضا افکاریه و خوشحالتر میشدم اگه سیاوش قمیشی و شادمهر بودن اما با اینحال آهنگاش خوبن اما از تنظیمها به جز 3 یا 4 ترک از هیچکدوم خوشم نیومد و با وجود اینکه تنظیمها بسیار تکنیکی هستند اما هیچ روح و احساسی در اونها نیست البته منظورم همشون نیست ...ولی بازم در بین آلبومهای لس آنجلسی در سال 93 این بهتر از بقیه بود
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
رید..دیکه وقتی شادمهر رو داری اکه نمیدی خود افکاری بالا سر آهنک ها باشه و تنظیم کنه حداقل بده شادمهر مرتیکه اوسکول ...آلبوم ضعیفی بود..آدم شادمهر رو کنار دستش داشته باشه و ازش استفاده نکنه بعد بیاد از منوچهر چشم آذر استفاده کنه خیلی حرفه والله ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)