من الان این متن رو خوندم واقعا میشه گفت هرکی از جایی کم میاره کارشناس موسیقی میشه لیاقت شان همان تنظیم های آبکی ناهیدی ست
ویرایش توسط kasra : 12-23-2014 در ساعت 09:08 PM
یه بار دیگه پیشنهاد میکنم به همه همین الان بزنن آهنگه ماکته"این آخرین باره" رو گوش بدن،اونوقت متوجه میشین که اگه تنظیما دسته افکاری بود چی میشد و با چه شاهکاری رو به رو میشدین....و واسه اونایی که هی میگن همه شدن کارشناس موسیقی و آی منوچهر چشم آذر فلانه و استاده و فلان..بگم که درست..ایشون استاد بودن و هستن..ولی خب مارادونا و پله هم یه دوره ای داشتن و تموم شد و رفت و تا آخر عمر نمیشه از مارادونا انتظار دریبل داشت و باید نگاه کنیم و منتظر کسایی مثه مسی باشیم که بیاین و تحولی ایجاد کنن..مارادونا قابل احترامه ولی مسی شده بزرگترین بازیکن جهان...پله بازیکنه بزرگیه ولی رونالدویه که تمام رکوردا رو زده..امیدوارم منظورمو گرفته باشین..چشم آذر ها و حیدری ها و بزرگای دیگه بزرگ بودن ولی افکاری ها و امثالشونن که دارن بهترین موسیقیای این زمانو میسازن.
دوباره پیشنهاد میکنم ورژن اولیه آخرین باره رو گوش بدین و ببینید حتی اون تنظیمه ابتدایی گوشتونو خسته میکنه یا نه،اصن واستون تکراری میشه اون آهنگ یانه بعد کورکورانه از یه اسمه بزرگ دفاع کنین و ازش بُت بسازید...![]()
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
2580, daniyal, ENSAN, ghasemshah, hesipesi, Parsa8, peyman.2012, pirana, Q_MARS, Saleh16
کسری جان
هر کسی یه دوره ای داره
وقتی از اون دوره میگذره دیگه توانایی اون تکراره اون کارو نداره
در این که منوچهر چشم آذر استاد هست هیچ شکی نیست ولی واقعا ضعیف عمل کردن تو تنظیما
تنظیماش واقعا درجه 2 بود برا این آلبوم
سمپل های دم دستی و واقعا بد
صدای ساز ها انگار جون ندارن
اصلا حس شعر و ملودی یه طرفه حس تنظیم یه طرف دیگه به جز یکی دو تا تراک
دوستمون تو پست بالایی من مثال قشنگی زد
که گویای همه چیزه
ایشون استاد بودن و هستن..ولی خب مارادونا و پله هم یه دوره ای داشتن و تموم شد و رفت و تا آخر عمر نمیشه از مارادونا انتظار دریبل داشت و باید نگاه کنیم و منتظر کسایی مثه مسی باشیم که بیاین و تحولی ایجاد کنن..مارادونا قابل احترامه ولی مسی شده بزرگترین بازیکن جهان...پله بازیکنه بزرگیه ولی رونالدویه که تمام رکوردا رو زده..امیدوارم منظورمو گرفته باشین..چشم آذر ها و حیدری ها و بزرگای دیگه بزرگ بودن ولی افکاری ها و امثالشونن که دارن بهترین موسیقیای این زمانو میسازن.
ابی واقعا ضعیف عمل کرد تو جمع کردن آلبوم
و این همه شعر زیبا این همه ملودی قشنگ رو حیف کرد
ملودی های ناقص رو تکمیل کرد و بدون حضور و نظارت آهنگساز داد تنظیم کردن
منوچهر چشم آذر هم رو حس خودش تنظیم میکنه
اگه هم فکری بین آهنگساز و تنظیم کننده بود این طوری نمیشد
یا حتی همسو بود ملودی تنظیم اینقدر بد نمیشد
این آلبوم میتونست با یه کم صعه صدر و همکاری بهتر بشه بهترین آلبوم 10 سال اخیر
من نمیگم آلبوم بده
خیلی خوبه از لحاظ کلام ملودی و اجرا
میتونست بهتر بشه که نشد
حیف ...
ویرایش توسط Parsa8 : 12-24-2014 در ساعت 12:08 AM
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
خارجی ها چقدر بدبختن ابی ندارن که وقتی با اون صدای جادوییش داد میزنه: "جان جوانی مرا/پیر ترانه کردی" از ته دل خرکیف و خرذوق بشن
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
ابی من رو بلاک کرده اینا همینن طاقت دیدن یه دماغی که از دماغ خوشون بزرگ تره رو ندارن
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)