نوشته اصلی توسط Saber یا ابر فرض برای اولین بار توی زنده گیم 20 گرفتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پی نوشت : استاد هم شهریم بوده درس یا باید عادی باشه یا موقت
Saber
این هم موقت زده هم عادی
بسه دیگه در به دری
نوشته اصلی توسط Sahand.M درس یا باید عادی باشه یا موقت آره . این دانش گاه من یه خرده سس خل و کرسی شعری یِ ! از روزِ اول تا الان که ترم شیشم همین طوری می زده ! فکر کنم مثلا منظورش از درس عادی اینه که معرفی به استاد یا مهمان نیستی ! بعد اون موقت هم که برای مهلتِ اعتراضه . در کل از شهرِ بازی یِ غیر انتفاعی توقعی نیست .
Sahand.M
غیر انتفاعی دانشگا نیست...موعسسه تشریف داره خودمم تو موعسسه لیسانس میخونم
نوشته اصلی توسط D.SOL سلام صادق جاکش اره برگشتم قرمساق خوشحالم که برگشتی نوشته اصلی توسط Sahand.M چیه؟ نوشته اصلی توسط Sahand.M ینی این خطره خود پفیوزشه
دیشب چه موعدب شده بود
نوشته اصلی توسط Saber یا ابر فرض برای اولین بار توی زنده گیم 20 گرفتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پی نوشت : استاد هم شهریم بوده یادم نمیره زبان تخصصی 20 شده بودم تا یه هفته باهام صحبت نمیکردن دخترا نگاه نگاه میکردن
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei می بینم که جمع دلواپس ها جمع دوستان یه خبر بد میخواستیم واسه آیت الله جنتی جشن تولد بگیرم ولی سازمان جهانی محیط موافقت نکرد اونا براورد کردن و دیدن اگر بخواییم براش شمع روشن کنیم دما زمین 5 درجه گرم تر میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن