نوشته اصلی توسط Ramy تا فردا همینطوری ادامه بدم میشم نیمه حرفه ای سرور باران دودش در میاد نکن ..
نوشته اصلی توسط Hadi بابا ببین چه دارم میگم خو الاغ .. میگم اگه بی کیفیت داری خو اون حساب نیست . اگه نداری میخوای یا دنبالش حیرون میگردی بیا جواب سوال منو بده تا اونوقت اگه بفهمم سرکاری نیست راست بگی برات خودم میرم میگیرمش بتونم از همون عبدالله خوبه ؟ حالا سوال : تو با سینا رهنما چه نسبتی داری ؟ چون اومده سراغ من .. خخخخ چیکارت کرده ؟ البوم تخمی قصه ها دستمه نسخه دی ودی
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 خخخخ چیکارت کرده ؟ البوم تخمی قصه ها دستمه نسخه دی ودی مگه من گفتم کاری کرده ؟ دارم میگم اونم اومد ازم پرسید اینو گیر بیار .. حالا دیدی داری زر مفت میزنی ابی هم دی وی دی آدیو نداره چه برسه به کونی قصه ها
نوشته اصلی توسط SaSan69 امسال اولين ساليه ک شوق و ذوق عيد رو ندارم عید فقط دوران بچگی
Ramy, SaSan69
نوشته اصلی توسط Hadi مگه من گفتم کاری کرده ؟ دارم میگم اونم اومد ازم پرسید اینو گیر بیار .. حالا دیدی داری زر مفت میزنی ابی هم دی وی دی آدیو نداره چه برسه به کونی قصه ها من بلوری ش رو دارم خخخخخخ
همیشه صداقت داشته باش بچه های اینجا رو نگیر به *** خودت .. تا آدم کاری از دستش بر بیاد انجام بده . اینجوری خوب نیست .
نوشته اصلی توسط kamran8
نوشته اصلی توسط Hadi مگه من گفتم کاری کرده ؟ دارم میگم اونم اومد ازم پرسید اینو گیر بیار .. حالا دیدی داری زر مفت میزنی ابی هم دی وی دی آدیو نداره چه برسه به کونی قصه ها زر تو میزنی اون البوم یک نسخه داره اونم تو بانک سویس هست خخخخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن