نوشته اصلی توسط Milik اینم روشیه ولی روش من بهتره برات فقط میایی با تشریفات بقلا و جلو چپو اپیلاسیون کن اژدر سیخ سیخ دوس نداره
نوشته اصلی توسط Soheil ای ساقیه من تو که از هر گذری سیخ میکنی بیا گیتاری بزن تا خالی بشویم به رویت آتشفشانم فوران میکنم به رویت ، که تا اعماقت وجودت از تب بسوزد و متلاشی بشود
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Soheil چه با تف چه بی تف میخوام بمال روت بیا ای درمون بمالم روت بی تربیت . بی ادب . برو گوم شو کشافت
نوشته اصلی توسط Soheil فقط میایی با تشریفات بقلا و جلو چپو اپیلاسیون کن اژدر سیخ سیخ دوس نداره صد صندلی در این مکان باسرنشین منتظرت تشریف دارن
نوشته اصلی توسط Milik آتشفشانم فوران میکنم به رویت ، که تا اعماقت وجودت از تب بسوزد و متلاشی بشود گر رود داخل چه سوز و گدازی نفهمد مهم ان است که در ان به روید و به اهو اوه بیندازت
نوشته اصلی توسط Milik صد صندلی در این مکان باسرنشین منتظرت تشریف دارن همان صندلیان را که منتظرن اوتراق میکنم بر بالینت تا شوی زمردی از **** لاو تا چنان بکنم در داخل که توانه حرکتی معادل همان چندسرنشین داشه باشی زمردی
نوشته اصلی توسط Soheil گر رود داخل چه سوز و گدازی نفهمد مهم ان است که در ان به روید و به اهو اوه بیندازت نوشته اصلی توسط Soheil همان صندلیان را که منتظرن اوتراق میکنم بر بالینت تا شوی زمردی از **** لاو تا چنان بکنم در داخل که توانه حرکتی معادل همان چندسرنشین داشه باشی زمردی مردی نبود فتاده رو پای زدن ، مرد تو هستی که به زیر مامله دست و پا زنی
نوشته اصلی توسط Milik مردی نبود فتاده رو پای زدن ، مرد تو هستی که به زیر مامله دست و پا زنی مرد منم که تو رو به چند صد روش سامورایی بکنم تا برام از مهستی و لیلا فروهر بحر بخونی در سویه سودابه گه گزینی
عرفو رفتی ؟
خو ماهم بریم خوش گذشت با اوناییم ک نقل کردیم صرفا شوخی و خنده رو نقش بستن بودن به دلتونم گرفتین به تخمامون گمروید دیه منقلا رو جمع کنید شب خوش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن