بذار متنش رو پیدا کنم![]()
مسیح و آرش ای پی تو که نیستی پیشم
تو که نیستی پیشم هرچی می گم به هرکی می گم که با من بمونه میزاره میره از دل مندیونه میشم توی خیابون تنها می مونه دستای سرد و عاشق منوقتی تورو می بینم و پر می کشم توو دستای گرمت مث قدیما بچه میشممیخوام با تو باشم توو دنیا جایی ندارم به جز دل تو اینو می گمتو می تونی بمونی می تونی بسازی منو اونجوری که همه حسودم بشن آدما این شهرقول بده بمونی قلبمو بسازشفقط تو می تونی منو آروم کنی نرو بسه دیگه این قهرپیش من تو بمون پا به پام تو بیابزا هرچی می گن بگننمی دونن اونا که من عاشق شدممی خوام با تو باشم تو دنیا جایی ندارم به جز دل تو ایننو می گمتو می تونی بمونی می تونی بسازی منو اونجوری که همه حسودم بشن آدما این شهرقول بده بمونی قلبمو بسازشفقط تو می تونی منو آروم کنی نرو بسه دیگه این قهرتو می تونی بمونی می تونی بسازی منو اونجوری که همه حسودم بشن آدما این شهرقول بده بمونی قلبمو بسازشفقط تو می تونی منو آروم کنی نرو بسه دیگه این قهر
تازه صداشم تغییر داده![]()
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
ناهید آلبوم راز آهنگ راز![]()
زندگی یک جهنم است
فقط بحثم سرِ جامعه یِ فکاهی یِ !
الان من اگه 3 نفر رو به شناسم هر 3 نفر عاشق این قطعه هستن !
حالا چی میگه متنِ ترانه :
تو می تونی بمونی می تونی بسازی !
سوال : چرا کسی از این حرف خوشش میاد !؟ چه پسر چه دختر !؟
بعدش :
می تونی بسازی منو اون جوری که همه حسودم بشن آدمایِ این شهر !
من دیگه چیزی نمی گم ! فقط یکی به من بگه این دین و حکومت با این مَردُم چی کردن !؟ چی !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
یه قطعه یِ دیگه که زیاد تویِ شهر شنیدمش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش آفرین آهنگ سراب آلبوم اکسیژن
آهنگساز شماعی زاده
ترانه سرا اردلان سرفراز
تنظیم کننده عبدی یمینی
![]()
زندگی یک جهنم است
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)