80 در 100 آهنگ های قبل از عنقلاب رو که کلتکس منتشر کرده حتّی اسمِ شاعر و آهنگ ساز
رو ، رویِ جلد نه نوشته ! دیگه تاریخِ ضبط و تاریخِ اولّین انتشار که پیش کش . . .![]()
80 در 100 آهنگ های قبل از عنقلاب رو که کلتکس منتشر کرده حتّی اسمِ شاعر و آهنگ ساز
رو ، رویِ جلد نه نوشته ! دیگه تاریخِ ضبط و تاریخِ اولّین انتشار که پیش کش . . .![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بالاخره از انقلاب پیدا کردمش.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]![]()
راجبش تو انجمن صحبت شده قبلا...تا سال 53 آهنگا روی صفحه منتشر میشدن و از اونجایی که هر صفحه 8 دقیقه ظرفیت داشت نهایتا دو تا آهنگ بیشتر جا نمیگرفت. بعد از اون کاست اومد که فضای بیشتری داشت.کمپانیها کاستهارو با آهنگهای قدیمی و جدید خواننده پر میکردن میدادن دست ملت و خوب طبیعتا کاست گرونتر بود...مثلا یه صفحه 15 ریال بود ولی کاست 250 ریال...اون زمان هم روی کاور کاست عوامل آهنگ درج نمیشد.گرچه بودن کمپانیهایی مثل کاسپین،الکوردوبس که این کارو میکردن ولی رایج نبود.ولی روی صفحه همیشه اسم شاعر و آهنگساز درج میشد.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک...به من بگو تو خودت وقتی میخوای شنیدم شهره گوش کنی کدومو پلی میکنی؟
خودم آلبوم عکساشو پاره کردم...
میثم با اختلاف بالا در صدر قرار گرفت![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)