نیمه فعال شدم
دورد بر موزیک باران
نیمه فعال شدم
دورد بر موزیک باران
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
قدر موزیک باران را بدانید واقعا برام عزیزه و هیچ وقت فراموشم نمیشه ، خیلی بهم خدمت کرده واقعا دمشگرم
تا آخر عمرم توی قلبم میمونه همیشه خواهد بود تا مُردنم تا آخرش باهاش هستم.زندگیم همینه
تنها سایتی که برای موسیقی ایرانی میشه بهش تکیه کرد موزیک بارانه و بس
موزیک باران -musicbaran
ویرایش توسط blac : 06-29-2017 در ساعت 04:53 PM
این دیگه چه وضعشه برام سوال یعنی الان تراک 320 آلبوم از تراک ویو که از خود دیسک خروجی گرفته شده با کیفیت تر هستش؟ فعلا هنگم و کمی بی اعصاب
![]()
آخرشم دقیقا متوجه نشدیم این طیف های رنگی در Spek دقیقا نمایان گر چیه
برش هایی هم خورده یعنی نسخه ی اصلی تبدیل شدن به فرمت پایین تر از این بیشتر تخصصی هستش که کار حضرات هستش![]()
البته یه حالت داره من میگم تراک را میکس و مستر مجدد روش انجام دادن که این تغییرات به وجود اومده .......
خسته نباشی
منظورم تخصصی ترش هست رفیق به عنوان مثال غلط نکنم طیف رنگ آبی که بالاترین رندم هستش مربوط به اطلاعات حذف نشده هستش که در ویو وجود داره شما در نسخه ی 320 نمی بینی این امر را منظورم حرفه ای تر هستش
آهان، خب رنگا سمت راست تصویر هست دیگه
محدودوه بندی کرده، هر رنگ یعنی چند دسیبل (Decibel) یه جورایی «قدرت صدا» شاید بتونم معنیش کنم:سایت:The decibel ( dB) is used to measure sound level, but it is also widely used in electronics, signals and communication. The dB is a logarithmic way of dscribing a ratio. The ratio may be power, sound pressure, voltage or intensity or several other things. Later on we relate dB to the phon and the sone (related to loudness). But first, to get a taste for logarithmic expressions, let's look at some numbers
اطلاعات زیادی هستکد:http://www.animations.physics.unsw.edu.au/jw/dB.htm
تو دبیرستان هم یه چیزایی خوندیم
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)