الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
سلام بابک جان، برادر جانم!
منم مث تو حالم بد بد هست و گر هم گله اى هست دگر حوصله اى نيست!!! اما بايدخالى کنم يکم!!!
باهات موافقم، همه ى ما دچار ى نوع سرخوردگى شديم و خسته از روزگار و آدماش... خودمو مثال بزنم بگم که قبل خدمت واسه خودم برنامه و اميد و آرزو داشتم اما الان 10 ماهه بى کار و بى پول و حتى حالم از خودم بهم بخوره و دنياى من شده دنياى مجازى مسخره که از ترس فکر و خيال نکردن پناه ميارم بهش، خيلى عقبم داداش نمى دونم راه نجات چيه!!!
پشتم حسابى باد خورده و ازهمين مى ترسيدم که سرم اومد اونم نداشتن ى تصور حداقل خاکسترى از زندگى!!!
تمام. من شده سياهى مطلق!!! هرچى فکر مى کنم ب هيچ جا نمى رسم!! انگارى فلج شدم....![]()
ديگه اهميتى نداره برام اوضاع خوب بشه يا نه، مهم اينکه بهترين دوران زندگى ما بفنا رفت!!! حرف صابر رو زدى ازش ايراد مى گيرم و ناراحتم اما بهش حق مى دم اونم براى فرار از دغدغه ها و مشکلات شخصى و ذهنى خودش سيگار رو انتخاب کرده خوب يا بد!!!! دل خوش کنک!!!!
منم دلخوشيم شده آرشيو کردن موزيک و آلبوم!!!
چنان دل کندم از دنيا که شکلم، شکل تنهايست![]()
دقیقا بابک گل به نکته خوبی اشاره کردی وبیشتر اینکه توانایی خودشونو اثبات کنن می گن شاگرد بیات بزرگ بودن و ب شخصه حس می کنم حامی از اون بچه لوسا بوده تو جمع خانوادگی پیانو می زد و می خوند و خانوادش تشویقش می کردن و بها می دادن!!!!!
شب متفاوتی بود با تو بابک جان و حالم بالا اومد!!!! سرت سلامت رفیق و برقرار باشی![]()
دوستان این ویدیو رو ببینید ، کمتر از ۵ دقیقه است
چند نفر میشن در مورد ح ج ا ب صحبت میکنند و حریف یه دختر خانم ۱۰ ساله نمیشن چون حرفاشون منطق نداره
باید تبریک بگیم به این خانم کوچولو که اینقدر با فرهنگ و فهمیده است ، همچنین تبریک به پدر و مادرش که چنین فرزندی رو تربیت کردند
( متاسفانه لینک ف ی ل تتتتتتر ههه ببخشید )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)