از بعضی البوم ها نمیشه گذشت مثل باغ افسانه شروین سهرابیان
از بعضی البوم ها نمیشه گذشت مثل باغ افسانه شروین سهرابیان
فرزاد فرزین
گروه کروز را با دوستانم تشکیل داده بودم. یکی از بچهها همسایه قدیمیمان در ستارخان بود که هم کیبورد میزد و هم با کارهای کامپیوتری آشنا بود و یکی هم دوست ایشان بود. لابد هسته مرکزی این گروه هم "فرزاد فرزین" بود که وقتی او را برداشتند، این گروه هم از بین رفت. سازنده من بودم و اپراتوری و نوازندگی را بچهها انجام میدادند، اما در ایران همانطور که میدانید وقتی افراد در یک کار گروهی قرار میگیرند، نه براساس داشتهها که بر اساس توهماتشان، مدعی میشوند. من جدا شدم؛ آنها آلبومشان را دادند و هیچ اتفاقی نیافتاد و من ادامه دادم و سه سال بعد آلبومم بیرون آمد
سروش عازمیخواه که به همراه برادرش سوشیانت در ارکستر ملی فاخته کرج بود، علي ثابت را به من معرفی کرد. دکتر سروش که البته دکترای پزشکی داشت، پسر بااستعدادی بود و هم سن سال ما. چون کار موزیک انجام میدادند، اکثر افراد را میشناختند. به من گفتند بهتر است این تنظیمها که با کیبورد انجام میدهی را حرفهای کنی و از این طریق با علی ثابت آشنا شدم و قرار شد آلبومم را روتوش کند و خوب هم این کار را انجام داد. شد آلبوم "شراره" و این اولین کار علی ثابت هم بود
چون سایه های بی امان
بازیچه ی دست زمان
در این دنیا ماندم چنان
افسرده و حیران
سر گشته و نالان![]()
سلام مجدد
آقا چرا این مازیار احمدی از گروه اخراج میشه همش؟
آلبوم مازیار فلاحی رو که گذاشته بود توی مدیافایر دانلود کردم ولی دو تا فایل داره اصلا نمیدونم چین
یکیش پسوند bin و یکیش هم پسوند cue که اون bin حجمش بالاست خیییلی
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)