نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نسخه جدید نصب کردی مشکلت حل شد ؟ بله فدات شم حل شد -.-
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معامله میکنه
Sahand.M
نوشته اصلی توسط Amir بچه ها سایت رایگان بلدن بپرس می گن مگر تو نقطه یِ پایان بر این هزار خطِّ نا تمام بگذاری . . .
Amir, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Ahmet در خدمتم آقا بنظرم مشکل از گرافیکه چون الان مانیتور اومد بالا
البته اینم بگم مانیتور رو با کابلش به یه پریز برق دیگه وصل کردم اونجا هم روشن نمیشد
نوشته اصلی توسط Saber میلاد آدرس سایتشم بده . . . اینو یکی از بچه ها فرستاد ادامشو خواستی بگو برات میفرستم
Saber
نوشته اصلی توسط Hadi دستت به کجات بند بود عزیز ببینم اینا مگه تولیدش متوقف نشد ؟ دوباره زدن ؟ فک نکنم مث اولش باشه نه ؟ چرا تولیدش که متوقف شده ولی هنوز خیلی از موبایل فروشی ها دارن ... خیلی کمیابه ولی پیدا میشه تهران اصفهان چند سری داره ساخت فنلاند، چین، هند. این ساخت هند هست. من یکیشو گرفتم راضی ام اوکیه
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi کامی اون آلبوم عربیه چی بود اسمش صداش قشنگ بود ؟ یادم نی کدومو میگی
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy البته اینم بگم مانیتور رو با کابلش به یه پریز برق دیگه وصل کردم اونجا هم روشن نمیشد کابلشو از پشت مونیتور چک کردین که یه موقعی شل نشده باشه
نوشته اصلی توسط Ahmet کابلشو از پشت مونیتور چک کردین که یه موقعی شل نشده باشه اونم چک کردم اما مشکل از اونجا نبود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن