امیر بیه بیه
امیر بیه بیه
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیرو هکه تشکرو فایل اکس ام الشو یه بارم بنصب مورد داره همش باس رفرش کنیم ارور میده دسترسی نداریم به دلایل فلان![]()
این الی شورت صورتی فسیل شد اینجا دیگه![]()
به یاد آرتین
[QUOTE=Soheil;769268]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیرو هکه تشکرو فایل اکس ام الشو یه بارم بنصب مورد داره همش باس رفرش کنیم ارور میده دسترسی نداریم به دلایل فلان[/QUOTE]
نه درسته ها ماله منم اول اینجوری بود الان درست شده بیه بیه
به یاد آرتین
امیر همیشه این کارو میکرد کسی عکس بزرگ بزاره پاکش میکرد نمونه اش خودم بودم عکس بزرگ گذاشتم پاک کرد ولی این خیلی فرق میکنه خودت تماشا کن ببین همه ی عکسارو یکجا گذاشته کلا یه صفحه ی رو اشغال کرده خوب اذیت میشم اینجوری اعصاب منو خورد میکنه این کار باعث دعوامون میشه و این کارو میکنه که بیان به کاور اون نگاه کنن و دانلود کنن و حق اون کسی که آپلود کرده و زحمت بکشه ضایع بشه حتی خودم . امیر بیاد رسیدگی کنه اینجوری نمیشه که بیاد عکس بزرگ بزرگ بزاره و هم خودم و هم دیگران اعصابشون خورد میشه الان خودم میخوام پست های قبلی ببینم اذیت میشم بالا و پایین کنی این کار سخته و اعصابت خورد میشه
قبلی و بعدی انجمن هم هنوز هنوزه خرابه از وقتی شورت الیاس تو استخر گم شد![]()
به یاد آرتین
[QUOTE=Soheil;769271]سایت داریم تا سایت اتفاقا الا اوضاع بهترم شده رقابت کمه[/QUOTE]
منو برادران محترم فیلترینگ نذاشتن وگرنه هنوز لاشه سایتم تو گوگل پلاس جولان میده![]()
به یاد آرتین
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)