نوشته اصلی توسط Hadi دیوث من ناظم سایت هستم توام روداری نکن فرشته خانوم ببینم ناخونات که بلند نیست ؟ موی سرتم باید بری با شماره 8 بزنی شرتتم وقتی که پریود شدی خونی شده عوضش کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو گوز سایتم نیستی دیوث مگه من سرباز صفرم که 8 بزنم با استوار مملکت درست صحبت کن شرت خونیم تو دهنت پفیوز نوشته اصلی توسط Hadi مال این فرشته خانومه نه بوی *** توئه همه جا پخش شده ماندگاریشم زیاده نوشته اصلی توسط Hadi قربون اون دماغ عروسکیت برم من قربون کی.ر عروسکیم هم برو دیگه
بیا بخور تا حالا ایستاده تو سرما نصف شب سر پست خوابت برده ؟
نوشته اصلی توسط Hadi بیا بخور تا حالا ایستاده تو سرما نصف شب سر پست خوابت برده ؟ نه تو بخور تعارف میکنی نه من تا حالا این موقعیت واسم پیش نیومده ولی منم سختی کشیدم توی خدمت کم خوابی و بد خوابی و بی خوابی و ...
نوشته اصلی توسط S A D E G H نه تو بخور تعارف میکنی نه من تا حالا این موقعیت واسم پیش نیومده ولی منم سختی کشیدم توی خدمت کم خوابی و بد خوابی و بی خوابی و ... میدونم تو دردم زیاد کشیدی زیاد تحمل کردی
نوشته اصلی توسط Hadi میدونم تو دردم زیاد کشیدی زیاد تحمل کردی ممنونم که منو درک میکنی چون خودت هم از دردات میگی
بی ادبها
چن ماه خدمتی صادق؟ کجا خدمت میکنی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن