از تهران تعدادی دانشجو اومده بودن دیدن بازار تبریز همه جای آثار باستانی و تاریخی آذربایجان رو بهشون نشون دادم و حتی سه روز براشون وقت گذاشتم در حد توانم ازشون پذیرایی کردم ازم شماره تلفن گرفتن که اگه تهران کاری داشتی پر سیمرغو آتیش بزن... اتفاقأ سه ماه بعد برای یه آدرس به هر کدوم زنگ زدم حتی یه احوالپرسی هم نکردند.![]()
ممنونم که حرف منو متوجه شدی و بلانسب شما که از خوبای روزگاری![]()
تمام حرف من این بود که دیگه دوره این حرفا که پرچم این شهر و اون شهر بالاست گذشته و بنظرم شوخیشم قشنگ نیست حالا این نظرمنه حالا یا بدیا خوب و منم توهین مستقیم و اشکارا ب هیچ فردی و شهری و قومی و عقیده ای نکردم و این تفکر منسوخ شده هست و اینجا هم ارث پدر من نیست و صاحب داره و همه ما اومدیم دور هم جمع شدیم و از باهم بودن لذت ببریم و بقیه موارد فرعی هست و مهم این صمیمیت و رفاقتش که با خودت و چند نفر از بچه های دیگه دارم
حالا بعضیا میگن پرچم کرمانشاه بالاست یا ایران 19 پلاک ماشین مسخره بازی
معذرت میخام ادم نون شب نداره بخوره پرچم بره بالا که چی اصلا به من چه به تخمم
اتفاقا خیی هم پایینه خداوکیلی اینجا یه عده آدم کثیف و پول پرست ریخته لک پر لک . شهرم که خراب بشه هیچ کار نیست که .
مردم تبریز همه جا رو با نام و اسامی قدیمی میشناسن چهار راه شهناز - سه راه امین و ... طرف اومده با آدرس کتابی به راننده پیر و مسن میگه آقا من میخوام برم چهار راه محققی و یا چهارراه سه راه طالقانی!!!
آدرس ها و محل ها و بیمارستان و پارک ها رو هم که اسمشونو تغییر دادن مردم هاج و واج موندن...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)