نوشته اصلی توسط Meysam Molaei سلام آقا فرهاد میثم جان خوبی؟ اینجا میبینمت خیلی خوشحالم
aminaminamin, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط farhad4818 سلام محمد - ساسان - سهند - صابر - میثم دوستای گلم هادی غیبت داشت سلام فرهاد جان
aminaminamin, FARHAD_4818
نوشته اصلی توسط mohammadho3in سلام فرهاد جان به داداش گلم محمد . خیلی اقایی خوشحالم از اینکه برگشتی
aminaminamin, mohammadho3in
نوشته اصلی توسط farhad4818 به داداش گلم محمد . خیلی اقایی خوشحالم از اینکه برگشتی فدات فرهاد جان . چه فایده ای داره اونم از احمد معلوم نبود چی شد و اینم که به یک شخص تهمت زدم منو نبخشید
aminaminamin, mojtabaa
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei ممنون آقا فرهاد شکر خدا نفسی میره میاد عزیزی شما لطف داری......... خداروشکر . زنده باشید.
aminaminamin, Meysam Molaei, mojtabaa
نوشته اصلی توسط mohammadho3in فدات فرهاد جان . چه فایده ای داره اونم از احمد معلوم نبود چی شد و اینم که به یک شخص تهمت زدم منو نبخشید احمد بیخیال... خخخخخخ ساسان میگی می بخشه من باهاش حرف میزنم
aminaminamin, mohammadho3in, mojtabaa
احمد شب چله ... نیم کیلو باقلا زده بود به دیوار اعصابش شییییررری شده بود
نوشته اصلی توسط farhad4818 احمد بیخیال... خخخخخخ ساسان میگی می بخشه من باهاش حرف میزنم آره . دلشو شکوندم حتما باهاش حرف بزن ممنونت میشم
نوشته اصلی توسط mohammadho3in آره . دلشو شکوندم حتما باهاش حرف بزن ممنونت میشم باشه باهاش صحبت میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن