نوشته اصلی توسط Hadi ایول رشت نوشته اصلی توسط Hadi پرتاب نارنجک به طرف بسیجی ها بوگوفتم کی تر تنم تره ترکنم/لرزنم تی کونه لقه هه هه
aminaminamin, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Hadi صادق الان بگیرم کار میکنه این ؟ کار نکنه چونت میذارم تو بگير نشد وازلينش هم با من
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
aminaminamin, SaSan69
نوشته اصلی توسط SaSan69 هادی اوضاع نت شهرتون خیلی شیری شده نه؟ شاتل فعلا خوبه فیلترشکن هیچی کار نمی کنه
aminaminamin, Meysam Molaei, SaSan69
ولی مخابرات فک کنم قطعه
نوشته اصلی توسط sadegh1 دوبله شو ميخواي چيكار؟ میخوام ببینم اول که رو کاناپه میشینن و حرف می زنن و ما رو معطل می کنن چی میگن
aminaminamin, Meysam Molaei, sadegh1
نوشته اصلی توسط SaSan69 اقا تا اطلاع ثانوی وی پی ان های داخلی که می فروشن رو استفاده نکید مگر اینکه واسه چورن و این چیزا باشه چرا ؟
نوشته اصلی توسط SaSan69 میخوام ببینم اول که رو کاناپه میشینن و حرف می زنن و ما رو معطل می کنن چی میگن ها والا
نوشته اصلی توسط SaSan69 بوگوفتم کی تر تنم تره ترکنم/لرزنم تی کونه لقه هه هه چی بلغور میکنی برا خودت فقط گفتم و چون لقشو فهمیدم شاهین نیا ترجمه کن
نوشته اصلی توسط Hadi چرا ؟ معلوم نیس که این دیوثا که می فروشن سرشون به کجا وصله
aminaminamin, Hadi, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Hadi چی بلغور میکنی برا خودت فقط گفتم و چون لقشو فهمیدم شاهین نیا ترجمه کن تراک ه ک شاهین میفرمایند که بهت گفتم میزنم می ترکونمت و می لرزونمت اما باور نکردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن