نوشته اصلی توسط Hadi آریا آریا اون با چشمای سیاه اینم توشه چه خوشگلم می رقصه نگو دلم اب شد
نوشته اصلی توسط Hadi صابر طنین 77 . 78 خیلی از 79 بهتره . چه آهنگای قشنگی هم داره هروقت کامران دلان و پاشا تو آرشیوت داشتی میفهمم آرشیو بازی
Meysam Molaei, Saber
نوشته اصلی توسط Hadi صابر طنین 77 . 78 خیلی از 79 بهتره . چه آهنگای قشنگی هم داره هادی جان من اصفهان زندگی میکنم کجا بگردم لامصب دی وی دی پیداش کنم؟
Meysam Molaei, SaSan69
نوشته اصلی توسط blac هادی جان من اصفهان زندگی میکنم کجا بگردم لامصب دی وی دی پیداش کنم؟ هیچ جا نیست از آمریکا برام آوردن تهران
blac, Meysam Molaei, SaSan69
بنیامین 77
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei هر وقت کما 2 حمید عسکری با 88 بنیامین را داشتید اون وقت هنره اینم حرفیه اما این دوتا رو که اسم بردم یعنی فکر نکنم تو خود کمپانی هم پیدا بشه
Meysam Molaei, Saber, Sina Rahnama
نوشته اصلی توسط SaSan69 اینم حرفیه اما این دوتا رو که اسم بردم یعنی فکر نکنم تو خود کمپانی هم پیدا بشه
نوشته اصلی توسط Hadi هیچ جا نیست از آمریکا برام آوردن تهران ما چه گناهی داریم تو ا ی ر ا ن به راحتی گیرم بیاد. نمیشه برام پست کنن یکجا؟
Sina Rahnama
نوشته اصلی توسط blac ما چه گناهی داریم تو ا ی ر ا ن به راحتی گیرم بیاد. نمیشه برام پست کنن یکجا؟ راست میگه چش خوشگلهمیخواهیم برقصیم
blac
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن