نوشته اصلی توسط mohammadho3in آره داداش خیلی اذیت شدم یادته چقدر فیلم میزاشتم یادته تو هم میخواستی شهرزاد بزاری اونا هم گفتن فول اچ دی قدر ندونستن چه روزایی داشتیم داداش نمیدونستن که دارم بالاترین کیفیت رو میذارم.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ASHKAN0936, mohammadho3in
نوشته اصلی توسط blac منم مبخوام واسه دانلود اگه زنده باشم ، آپ می کنم چند هفته دیگه . . .
blac, FARHAD_4818, KamkarDel
نوشته اصلی توسط mohammadho3in فرهاد جان این داداشمو اذیت نکنید علی جان نه بابا اذیت چیه . تو خدمت سربازی یک سرباز اذیت نکردم . در صورتی که خودم خیلی اذیت شدم به عنوان بچه شهرستان شمال. با علی اقا تازه دوست شدیم.
ASHKAN0936, blac, KamkarDel, mohammadho3in
نوشته اصلی توسط KamkarDel چه روزایی داشتیم داداش نمیدونستن که فصل اول کیفیت فول اچ دی نداره. آره . بابا فصل اول فول اچ دی نبود اون کاربر النا اعصاب ما را خورد میکرد فول اچ دی بدین فول اچ دی بدین خیلی رو مخ بود
ASHKAN0936, KamkarDel
نوشته اصلی توسط Saber اگه زنده باشم ، آپ می کنم چند هفته دیگه . . . انشاالله برای همیشه زنده باشی داداش ممنون زحمت میکشی
KamkarDel, Saber
نوشته اصلی توسط farhad4818 نه بابا اذیت چیه . تو خدمت سربازی یک سرباز اذیت نکردم . در صورتی که خودم خیلی اذیت شدم به عنوان بچه شهرستان شمال. با علی اقا تازه دوست شدیم. عزیزی فرهاد جان
FARHAD_4818
نوشته اصلی توسط Hadi کنسرت هایده کدومشه؟
نوشته اصلی توسط mohammadho3in آره . بابا فصل اول فول اچ دی نبود اون کاربر النا اعصاب ما را خورد میکرد فول اچ دی بدین فول اچ دی بدین خیلی رو مخ بود توقع داشتن که بریم براشون خودمون فول اچ دی ضبط کنیم
نوشته اصلی توسط farhad4818 نه بابا اذیت چیه . تو خدمت سربازی یک سرباز اذیت نکردم . در صورتی که خودم خیلی اذیت شدم به عنوان بچه شهرستان شمال. با علی اقا تازه دوست شدیم. هر دوتاتون عشقین . علی که آقاست و یه دوست کاملا قدیمی که از اول تو تاپیک من مشارکت میکرد اولین نفری بود که حمایت میکرد
نوشته اصلی توسط mohammadho3in هر دوتاتون عشقین . علی که آقاست و یه دوست کاملا قدیمی که از اول تو تاپیک من مشارکت میکرد اولین نفری بود که حمایت میکرد قربونت داداش لطف داری محمدحسین جان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن