نوشته اصلی توسط KamkarDel شیراز هستم حسین جان. خیلی هم عالی من خودم استان زنجان هستم ولی اصلیت ما شیرازی هستش پسر خاله های من الانم شیراز هستن
KamkarDel
شیراز شهر خیلی قشنگیه اینجا البوم سو تفاهم من نتونستم پیدا کنم فکر نمیکنم البوم دیگه قیدمو بزن هم باشه
نوشته اصلی توسط Hosein333 خیلی هم عالی من خودم استان زنجان هستم ولی اصلیت ما شیرازی هستش پسر خاله های من الانم شیراز هستن بسیار خوب.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel بسیار خوب.
نوشته اصلی توسط Hosein333 شیراز شهر خیلی قشنگیه اینجا البوم سو تفاهم من نتونستم پیدا کنم فکر نمیکنم البوم دیگه قیدمو بزن هم باشه به غیر از زیبایی حسین، جاهای دیدنی زیادی داره. منم از چند نفر سراغش رو گرفتم اما میگن پیدا نمیشه.
نوشته اصلی توسط KamkarDel به غیر از زیبایی حسین، جاهای دیدنی زیادی داره. منم از چند نفر سراغش رو گرفتم اما میگن پیدا نمیشه. هرکی اونموقع خریده داره الان پیدا کردنش سخته باید تهران پیداش کنی
نوشته اصلی توسط Hosein333 هرکی اونموقع خریده داره الان پیدا کردنش سخته باید تهران پیداش کنی آره. تهران صد در صد هست.
اینجا دوست فابریکی تهرانی نداریم؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel آره. تهران صد در صد هست. علی اگه اینستا داری اسمتو برام پیام خصوصی کن صادق رو اینستاشو دارم
نوشته اصلی توسط KamkarDel اینجا دوست فابریکی تهرانی نداریم؟ تو تاپیک خودمونم هم یه مدت دیگه فراخوان میدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن