نوشته اصلی توسط Soheil همین زهرا خوبه برو تو نخش تو خونواده هم پز بده دوهتور گرفتی از مدله روانیا معلوم نیست، کجا رفت، فکر کنم فرار کرد دکتر باشه، مدلش مهم نیست
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
Soheil
نوشته اصلی توسط KamkarDel معلوم نیست، کجا رفت، فکر کنم فرار کرد دکتر باشه، مدلش مهم نیست یکی پیجش کنه خانوم دوهتورو پس
KamkarDel
نوشته اصلی توسط Soheil یکی پیجش کنه خانوم دوهتورو پس میاد، حتما یک روانی به پستش خورده سهیل، این عکس آواتارت قشنگه، سایز بزرگش رو داری؟
اتفاقا من استان سیستان قبلنا زیاد رفتم چون داداشم اونجا یه مدتی کار میکرد.
نوشته اصلی توسط KamkarDel میاد، حتما یک روانی به پستش خورده سهیل، این عکس آواتارت قشنگه، سایز بزرگش رو داری؟ میخوای جق بزنی با عکسه؟ نه والا ندارم بزن تو نت sulli fx شاید یافتیش ممه اناریه
نوشته اصلی توسط KamkarDel اتفاقا من استان سیستان قبلنا زیاد رفتم چون داداشم اونجا یه مدتی کار میکرد. داداشت زن برنگزیده واس خودش یکی از خواهراشم انتخاب کن واس داداشت دیگه خونواده تشکیل بدین ارث باباهه هم بین خودتون به چرخش بیاد چرخش
نوشته اصلی توسط Soheil میخوای جق بزنی با عکسه؟ نه والا ندارم بزن تو نت sulli fx شاید یافتیش ممه اناریه نه سهیل، ژستش قشنگه.
نوشته اصلی توسط Soheil داداشت زن برنگزیده واس خودش یکی از خواهراشم انتخاب کن واس داداشت دیگه خونواده تشکیل بدین ارث باباهه هم بین خودتون به چرخش بیاد چرخش نه بابا، کی الان میتونه ازدواج کنه نه سهیل، من داداشم رو نمیارم واسه خواهراش، چون بعد سر ارث شاید کلاهمون بره تو هم
نوشته اصلی توسط KamkarDel نه سهیل، ژستش قشنگه. کردنیم هست با چند نفر بوده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن