نوشته اصلی توسط Hadi آره هر وقت میاد یه پندی نصیحتی چیزی می پرونه و میره سریع مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی
نوشته اصلی توسط madrid_25 معید سروش خیلی وقته خبری ازش ندارم خودشه :دی حاجی چه خبر؟ اخرسر معلم پرورشی دخترا موند؟زن گرفت؟
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی پارتیش کلفته ها بگو شاید تونس پارتیت شه سر کار بزارتت رییسه مخابراته
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی آره نه باو قهریم با هم . تا حلاا کاری نخواستم ازش . یعنی یه مشت فامیل درپیت و به درد نخور داریم ما
نوشته اصلی توسط Hadi آره نه باو قهریم با هم . تا حلاا کاری نخواستم ازش . یعنی یه مشت فامیل درپیت و به درد نخور داریم ما عه چقد بد . من موندم چرا با فامیلاتون درگیرین... اره بخدا فامیل هم برات کاری نمیکنه تف به این روزگار شییرم تووش
نوشته اصلی توسط Soheil خودشه :دی حاجی چه خبر؟ اخرسر معلم پرورشی دخترا موند؟زن گرفت؟ بچه داره
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
Soheil
شب همگی بخیر
نوشته اصلی توسط madrid_25 بچه داره الکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه دار شد؟ عشقه دختر بود دختردار شد؟سلام برسون بش
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 عه چقد بد . من موندم چرا با فامیلاتون درگیرین... اره بخدا فامیل هم برات کاری نمیکنه تف به این روزگار شییرم تووش من درگیر نیستم ولی تو که نبودی ببینی البته بعضیا خوبن . کلا فامیل یعنی کشک
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 تو که خوب بلدی حرف بزنی . فکر کنم کم حرفی اینجا که ملاک نیست.دو تا سسشر گفتن که کاری نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن