نوشته اصلی توسط Hadi خمیر سیلیکون cpu رو عوض کردم . فاسد شده بود همش داغ می کرد هنگ می کرد گفتم نیستی، کار خوبی کردی.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط Hadi دیگه بعضیا کیفیت رو فدای حجم می کنن دقیقا.
نوشته اصلی توسط KamkarDel لیدا احمیدی عزیز. سلام. تو انجمن فیلم ها بیان کنید اونجا بهتر به نتیجه میرسید به نظرم! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] متشکرم از شما بابت راهنمایی که کردید
KamkarDel
نوشته اصلی توسط Hadi خمیر سیلیکون cpu رو عوض کردم . فاسد شده بود همش داغ می کرد هنگ می کرد مراقب باش داری خمیر سیلیکون cpu عوض میکنی نسوزه . چون خیلی حساسه اشتب کنی درجا سوخته
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 متشکرم از شما بابت راهنمایی که کردید خواهش میکنم وظیفه بود.
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مراقب باش داری خمیر عوض میکنی نسوزه . چون خیلی حساسه اشتب کنی درجا سوخته نه فرهاد، راحته مثل آب خوردن. سوختنی در کار نیست اصلا.
نوشته اصلی توسط KamkarDel نه فرهاد، راحته مثل آب خوردن. منظورم این بود خمیر سیلیکون اصل نباشه در جا سوخته
راموس بی ناموس
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مراقب باش داری خمیر سیلیکون cpu عوض میکنی نسوزه . چون خیلی حساسه اشتب کنی درجا سوخته من خودم یه پا حرفه ای م . خمیرو با قاشق هم بمالی چیزیش نمیشه اینتل
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 منظورم این بود خمیر سیلیکون اصل نباشه در جا سوخته در اونصورت هم نمیسوزه فرهاد. سیستم اتومات خاموش میشه به محض اینکه دما بره بالا.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن