نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 یک صلوات بفرستید خسته نباشید صلوات مال کسی یِ که محمّد و خداش رو بشناسه ، من که نمی شناسم . . .
نوشته اصلی توسط Hadi مث اینکه خیلی دوست داری مالشت بدم باشه تو بخواب من میام روت ماشاژت بدم لقب جدیدت : هادی : خـــــایه مال اعظم . . .
نوشته اصلی توسط Saber صلوات مال کسی یِ که محمّد و خداش رو بشناسه ، من که نمی شناسم . . . منظورم اینه که دو تا دوست خوب نیست باهم بحث کنند یا شوخی هایی که از هم ناراحت بشید
Saber
نوشته اصلی توسط Saber نترس جوجویی . . . کاریت ندارم . . . دیگه یادت می مونه ، با کسی که زبونش از تو لجن تره ، هم کلام نشی . . . نه عزیز تو هر چرتی بگی جوابشو دارم بدم . ولی خوب نیست . این حرفا . شوخی هم جای خودش احترام و معرفت و خوبی چیز خوبیه اما بعضی وقتا یادمون میره کلا مثل سگ میشیم پاچه می گیریم
Saber, sadegh1
نوشته اصلی توسط Saber صلوات مال کسی یِ که محمّد و خداش رو بشناسه ، من که نمی شناسم . . . کاری به محمد ندارم . ولی تو تا اینجاشم زنده موندی خدا خواسته . منم همین طور . اما تو گوسفندی حالیت نیست . یه چیزایی دیدم که میدونم هست
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 منظورم اینه که دو تا دوست خوب نیست باهم بحث کنند یا شوخی هایی که از هم ناراحت بشید این تفکّر دین مبین اسمال بد جوری پا پیچت شده . . . دوست داری همه رو به راه راست هدایت کنی . . . بذار دوستا با هم قهر کنن . . . بذار گناه کنیم حاج فرهاد . . .
نوشته اصلی توسط Hadi کاری به محمد ندارم . ولی تو تا اینجاشم زنده موندی خدا خواسته . منم همین طور . اما تو گوسفندی حالیت نیست . یه چیزایی دیدم که میدونم هست اوکی . . .
این مملکته یه جور گوهی شده که خدا رو یادمون رفته
نوشته اصلی توسط Hadi نه عزیز تو هر چرتی بگی جوابشو دارم بدم . ولی خوب نیست . این حرفا . شوخی هم جای خودش احترام و معرفت و خوبی چیز خوبیه اما بعضی وقتا یادمون میره کلا مثل سگ میشیم پاچه می گیریم جمع نبند . . . من فیلسوفم . . . هاپو خودتی . . .
نوشته اصلی توسط Hadi این مملکته یه جور گوهی شده که خدا رو یادمون رفته تو و خدات هم عین همین مملکتین . . .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن