نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 سلام خوش امدید به جمع دوستان سلام ممنون داداش
پلنگ مانده در طوفان نهنگ مانده بر ساحل ...
sadegh1
نوشته اصلی توسط Amir بله سلام امیر عزیز خوبی داداش؟ میشه یک مدت سنتی نذاری یکم البوم پاپ داخلی بذاری ممنون میشم
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 سلام ممنون داداش ما مثل شما یه زمانی اینجا تازه وارد بودیم نه سلامی نه خوش امدگویی انگار همه مرده بودن بعد دیگه با کاربرهای فعال دوست شدیم این ها نگاه میکنند به کاربر جدید یا قدیی هست من اعتقادی به اینجور مسائل ندارم به نظرم انسانیت مهمه
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 ما مثل شما یه زمانی اینجا تازه وارد بودیم نه سلامی نه خوش امدگویی انگار همه مرده بودن بعد دیگه با کاربرهای فعال دوست شدیم این ها نگاه میکنند به کاربر جدید یا قدیی هست من اعتقادی به اینجور مسائل ندارم به نظرم انسانیت مهمه راست میگی منم یادم هست . من خیلی وقته اینجام فقط خیلی اخراج میشدم
نوشته اصلی توسط Amir سلام مرسی پاپ زیاد ندارم آها داداش موفق باشی
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 راست میگی منم یادم هست . من خیلی وقته اینجام فقط خیلی اخراج میشدم دست به اخراجشون خوب بوده
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 دست به اخراجشون خوب بوده اره یادم میفته دلم به حال خودم میسوزه
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 اره یادم میفته دلم به حال خودم میسوزه چه رشته ای میخونی اقا مازیار ؟
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 چه رشته ای میخونی اقا مازیار ؟ هیچی
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 هیچی عالیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن