نوشته اصلی توسط _Khashi_ هرچه میخواهد دل تنگت بگو پیمان جون میخایم بیاریمش رو دست تایپیک چاوشی اگه فرصتی فراهم بشه حتما فعلا که دربست مشغول پاسخگویی به دلتنگی های هادی هستیم
نوشته اصلی توسط Hadi سایت خارجی تا چند میره ؟ بعدم بالا گفتم یه اسکرین بفرست از مودم سایت خارجی تا 400 از کجای مودم دقیقا اسکرین بزارم ؟
نوشته اصلی توسط _Khashi_ سایت خارجی تا 400 از کجای مودم دقیقا اسکرین بزارم ؟ بعدم تو مگه نگفتی تا 1 مگابایت تو تلگرام ؟ 400 باشه که خودم دارم با این سرعت میگیرم از کنترل پنلش نوشته status
نوشته اصلی توسط Hadi بعدم تو مگه نگفتی تا 1 مگابایت تو تلگرام ؟ 400 باشه که خودم دارم با این سرعت میگیرم از کنترل پنلش نوشته status بستگی داره اخه به سرورش خا میفرستم برات
نوشته اصلی توسط Hadi لطفا یه اسکرین از کنترل پنل مودم بزارین برام من که مودمم فرق میکنه
الان با نت مخابرات سرعت رایگانیت چنده ؟ سرور داخل و خارج ؟
نوشته اصلی توسط peyman.2012 من که مودمم فرق میکنه باید برم صبانتم ثبت نام کنم ببینم مخابرات دیوث کی پورت میده مطمئنم نداره ولی بعدا ممکنه هر 3 تا شرکت با هم زنگ بزنن
peyman.2012
نوشته اصلی توسط _Khashi_ الان با نت مخابرات سرعت رایگانیت چنده ؟ سرور داخل و خارج ؟ داخل و خارج و بیرون و تو فرقی نداره 400 تا میره
نوشته اصلی توسط peyman.2012 اگه فرصتی فراهم بشه حتما فعلا که دربست مشغول پاسخگویی به دلتنگی های هادی هستیم عزیزم زیاد زحمتت دادم بت نت خوبی افتاد گیرم شیرینی تورو میدم
نوشته اصلی توسط Hadi چطور مگه ؟ این یکیو به نت وصل میکردی اونیکی هم داشتی اینقد نگران پورت و ... نبودی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن