گوه پولیس گوه شددددددددددد![]()
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
خودمو زدم به اون راه،
که هیچی نفهمم ...
![]()
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
Avril Lavigne - Bad Girl . . .![]()
نوچ . . . نظرم به نظرت نزدیک نیست . . .
درسته فیلم Fifty Shades of Grey 2015 زیاد هنری و آرتیستی نیست . . . ولی یه چیزایی هم داره . . .
البته نه اون چیزا . . . که البته اونا رو هم که داره . . .
ولی خب . . . تو نگاه کن . . . این جریان سادیسم و مازوخیسم مسئله ی پیچیده ایه . . .
دو سال پیش یه کتابی خووندم از سیمون دو بو آر . . . اسمش بود : آیا باید ساد (یا صاد یا ثاد) را بسوزانیم !؟
موضوع بحث در مورد یه آدمیه به اسم مارکی دو ساد . . . یه اشرف زاده که هزاران آزمایش انحرافات جنسی رو ، روی خودش امتحان می کنه . . .
و در نهایت به خاطر همین کاراش می افته زندون و توی زندون جون می ده . . .
حال ندارم بیش تر برات بنویسم . . .
ولی تمام آثار هنری ای که به نوعی به موضوعات سادیسم و مازوخیسم بپردازن ، مهمن . . . چون آینده و یه بخشی از حال حاضر بشریت مدرنه . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه سهی . . .
تا به حال از این فیلمای چورن شکنجه طوری (می دونم از کلمه ی " طوری " بدت میاد . . .) دیدی که (و می دونم کار هر روزته . . .
) . . .
من خودم یکی ، دو سال پیش خیلی بدم میوومد . . . ولی الان زیادم بدم نمیاد . . . جوری شده که شاید خوشم هم بیاد . . .
خلاصه . . . می خوام بگم :
فکر می کنی از سال 2000 میلادی تا حالا توی کشورای اروپایی یا امریکایی ، مردم چه قدر توی خونه هاشون ، با شرکای جنسی شون از این کارا می کنن !؟
تا سطح و مرحله ی لذت شون رو زیاد کنن و وارد فاز جدید و تجربه ی نویی بشن . . .
به نظر من خیلی زیاد . . . به دلایلی که نمی تونم بگم . . . اگه برات جالب بود خودت برو سراغ کتابا و فیلما و موزیکای در این باره . . .
حالا : فکر می کنی از سال 1380 توی ایران چی !؟
توی ایران چه قدر مردم توی رخت خواباشون از این کارا می کنن !؟
من عددی نمی دونم و فکر نکنم عدد یا آماری وجود داشته باشه . . .
ولی . . . حس می کنم خیلی بیش تر از چیزی که توی تصور من و تو بگنجه ، این داستان لذتای سادیسمی و مازوخیستی توی خونه های ایرانیا اتفاق میووفته . . .
بماند . . .![]()
خیلی بیش تر از چیزی که توی تصور من و تو بگنجه . . .![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)