نوشته اصلی توسط _Khashi_ دیوث پارسال یه پست دادم تو تاپیک برداشت همون روز پستمو کپی کرد سیو کرده الان میگه این پستو من سیو کرده بودم بزار دی وی دی رو
نوشته اصلی توسط Hadi پس دیگه بیا بشین روش تو این ماه روزه گرفتم تو حرف زشت بزن
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث پارسال یه پست دادم تو تاپیک برداشت همون روز پستمو کپی کرد سیو کرده الان میگه این پستو من سیو کرده بودم بزار دی وی دی رو از همون عکسه میخواد تو دادگاه مجمع ، بر علیه ت استفاده کنه
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama تو این ماه روزه گرفتم تو حرف زشت بزن ک.یرم دهنت اگه دروغ بگی بعدشم کلا چه گرفته باشی چه نه قبول نیست به خاطر دی وی دی مستهجن
نوشته اصلی توسط Hadi ک.یرم دهنت اگه دروغ بگی بعدشم کلا چه گرفته باشی چه نه قبول نیست به خاطر دی وی دی مستهجن بخدا هادی روز گرفتم دی وی دی شو از کی شدن مستهجن من موسیقی رو دوس دارم
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama بخدا هادی روز گرفتم دی وی دی شو از کی شدن مستهجن من موسیقی رو دوس دارم موزیک ویدیو دیدن گناهه عزیزم چشماتو ناپاک کن ، فقط صوتی شو گوش بده
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث پارسال یه پست دادم تو تاپیک برداشت همون روز پستمو کپی کرد سیو کرده الان میگه این پستو من سیو کرده بودم بزار دی وی دی رو تقصیر خودته هیچ وقت داشته هاتو رو نکن
بیا ک.یر منو بگیر
نوشته اصلی توسط _Khashi_ موزیک ویدیو دیدن گناهه عزیزم چشماتو ناپاک کن ، فقط صوتی شو گوش بده صوتی گوش میدم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ موزیک ویدیو دیدن گناهه عزیزم چشماتو ناپاک کن ، فقط صوتی شو گوش بده غلاف کن اونجاتو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن