نوشته اصلی توسط .Amir انجمن خیلی کند شده!!! برا من هیچی باز نمیشه برای شماها هم همینجوریه بچه ها؟؟ سلام امیر جان... بر من که خوبه... مشکلی نداره.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
Am!r, ghasemshah, Hosseiin, sadegh1
نوشته اصلی توسط .Amir انجمن خیلی کند شده!!! برا من هیچی باز نمیشه برای شماها هم همینجوریه بچه ها؟؟ آره دیشبم اینجور بود الان خوبه
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
Am!r, ghasemshah, Hosseiin
Am!r, Hosseiin, sadegh1
Am!r, ghasemshah, Hosseiin, KamkarDel
نوشته اصلی توسط KamkarDel سلام امیر جان... بر من که خوبه... مشکلی نداره. نوشته اصلی توسط Hadi آره دیشبم اینجور بود الان خوبه سلام دوستان با ... شکن میام خوبه ولی بدون اون باز نمیشه نمی دونم چرا!!!
ghasemshah, Hosseiin, KamkarDel, sadegh1
نوشته اصلی توسط .Amir سلام دوستان با ... شکن میام خوبه ولی بدون اون باز نمیشه نمی دونم چرا!!! مودمت رو یه خاموش روشن کن احتمال داره درست بشه سیستم هم یه ریست کن..
نوشته اصلی توسط .Amir سلام دوستان با ... شکن میام خوبه ولی بدون اون باز نمیشه نمی دونم چرا!!! سلام امیر جان با ***** شکن پست نذار احتمال داره یوزرت بسته بشه.
Am!r, ghasemshah, KamkarDel, sadegh1
نوشته اصلی توسط sadegh1 مودمت رو یه خاموش روشن کن احتمال داره درست بشه سیستم هم یه ریست کن.. نوشته اصلی توسط Hosseiin سلام امیر جان با ***** شکن پست نذار احتمال داره یوزرت بسته بشه. مرسی دوستان گلم خود به خود درست شد از صبح مشکل داشتم.
ghasemshah, Hosseiin, sadegh1
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن