صفحه 6594 از 6885 نخستنخست ... 5594609464946544658465926593659465956596660466446694 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 65,931 به 65,940 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

نیمه حرفه ای
    بچه ها اگه جوک باحال دیدین اینجا بذارین یه کم بخندیم روحمون شاد شه مرسی
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 3 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دوستان سلام. من به یک مشکل برخوردم فایلهایی که دانلود کردم و در قسمت دانلود منیجر ذخیره میشن،، الآن نیستن فکر کنم پاک شده باشن برنامه ای دارین که بتونم از

طریق ریکاوری برگردونمشون. اگه محبت کنین خیلی ممنون میشم البته با راهنمایی.

4. 3 کاربر مقابل از Am!r عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir' نمایش پست ها
    دوستان سلام. من به یک مشکل برخوردم فایلهایی که دانلود کردم و در قسمت دانلود منیجر ذخیره میشن،، الآن نیستن فکر کنم پاک شده باشن برنامه ای دارین که بتونم از

سلام امیر جان اول اینکه تو اون درایوی که فایلات پاک شدن نباید چیزی کپی یا دانلود کنی چون موقع ریکاوری فایلات خراب ریکاوری میشه .نرم افزار easy recovery رو تست کن اگه جواب نگرفتی یه نرم افزار هست خیلی خوبه ولی اسمش یادم نیست فردا پیدا میکنم بهت میگم.آموزش نمیخواد کار کردن باهاش راحته.

6. 3 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosseiin نمایش پست ها
    سلام امیر جان اول اینکه تو اون درایوی که فایلات پاک شدن نباید چیزی کپی یا دانلود کنی چون موقع ریکاوری فایلات خراب ریکاوری میشه .نرم افزار easy recovery رو تست کن اگه جواب نگرفتی یه نرم افزار هست خیلی خوبه ولی اسمش یادم نیست فردا پیدا میکنم بهت میگم.آموزش نمیخواد کار کردن باهاش راحته.
    سلام حسین جان خیلی ازت ممنونم ولی یکی دو تا فایل دانلود کردم نمیدونستم که باعث خرابی میشه. حالا امیدی هست به برگشت فایلها یا نه؟

8. 3 کاربر مقابل از Am!r عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام حسین جان خیلی ازت ممنونم ولی یکی دو تا فایل دانلود کردم نمیدونستم که باعث خرابی میشه. حالا امیدی هست به برگشت فایلها یا نه؟
    آره میشه برگردوند ولی امکانش هست بعضی از فایلا خراب شده باشه

10. 3 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای

سلام منم یه نرم افزار معرفی میکنم البته اسمش شبیه همونیه که حسین گفت دیگه نمیدونم خودش باشه یا نه: Ontrack EasyRecovery Enterprise

یه توضیحی بدم: من یه عادتی دارم کلا هر چیزی بخوام حدف کنم مستقیم شیفت دلیت میزنم از شانس بدم پوشه فیلم که تقریبا اون موقع 150 گیگ بود رو حالت انتخاب بود منم حواسم نبود حذف شد کامل. چقدرم پوشه بندی کرده بودم حتی اسم پوشه ها فارسی بود با این برنامه همه رو برگردوند با پوشه ها، حتی اسم پوشه ها هم تغییری نکرده بود یعنی کف کردم امیدوارم مشکلت حل شه خیلی چیز بدیه
    ویرایش توسط sadegh1 : 09-24-2019 در ساعت 05:25 PM
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

12. 3 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    سلام منم یه نرم افزار معرفی میکنم البته اسمش شبیه همونیه که حسین گفت دیگه نمیدونم خودش باشه یا نه: Ontrack EasyRecovery Enterprise

یه توضیحی بدم: من یه عادتی دارم کلا هر چیزی بخوام حدف کنم مستقیم شیفت دلیت میزنم از شانس بدم پوشه فیلم که تقریبا اون موقع 150 گیگ بود رو حالت انتخاب بود منم حواسم نبود حذف شد کامل. چقدرم پوشه بندی کرده بودم حتی اسم پوشه ها فارسی بود با این برنامه همه رو برگردوند با پوشه ها، حتی اسم پوشه ها هم تغییری نکرده بود یعنی کف کردم امیدوارم مشکلت حل شه خیلی چیز بدیه
    این دقیقا همونه.یه سری یه هارد 1 ترا داشتم کل اطلاعاتش پرید ظرفیت هارد پر بود ولی داخلش میرفتی خالی بود مخفیم نبود.کل هاردو با همین نرم افزار برگردوندم.فقط این مهمه که موقعی که هارد اطلاعاتش پاک یا فرمت میشه نباید چیزی داخلش کپی کنی احتمال خراب شدن بعضی از فایلا هست.

14. 3 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosseiin نمایش پست ها
    این دقیقا همونه.یه سری یه هارد 1 ترا داشتم کل اطلاعاتش پرید ظرفیت هارد پر بود ولی داخلش میرفتی خالی بود مخفیم نبود.کل هاردو با همین نرم افزار برگردوندم.فقط این مهمه که موقعی که هارد اطلاعاتش پاک یا فرمت میشه نباید چیزی داخلش کپی کنی احتمال خراب شدن بعضی از فایلا هست.
    حسین جان سلام. می خواستم راهنماییم کنی کدوم گزینه رو انتخاب کنم اول ببین برنامه همونه؟ من دانلودام توی درایو سی بوده باید چکار کنم؟ کلا" موقعی که دانلود منیجر

رو نصب میکنیم یک فلدر به نام Downloads سمت چپ مای کامپیوتر میاد اون پریده که هر جا داخل درایو سی گشتم دیگه نتونستم پیداش کنم.

16. 3 کاربر مقابل از Am!r عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    حسین جان سلام. می خواستم راهنماییم کنی کدوم گزینه رو انتخاب کنم اول ببین برنامه همونه؟ من دانلودام توی درایو سی بوده باید چکار کنم؟ کلا" موقعی که دانلود منیجر

رو نصب میکنیم یک فلدر به نام Downloads سمت چپ مای کامپیوتر میاد اون پریده که هر جا داخل درایو سی گشتم دیگه نتونستم پیداش کنم.

همون ریکاوری دیتارو بزن

18. 3 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [QUOTE=Amir';881534]حسین جان سلام. می خواستم راهنماییم کنی کدوم گزینه رو انتخاب کنم اول ببین برنامه همونه؟ من دانلودام توی درایو سی بوده باید چکار کنم؟ کلا" موقعی که دانلود منیجر

رو نصب میکنیم یک فلدر به نام Downloads سمت چپ مای کامپیوتر میاد اون پریده که هر جا داخل درایو سی گشتم دیگه نتونستم پیداش کنم.چی شد امیر تونستی ریکاوری کنی اطلاعاتت برگشت؟

20. 3 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6594 از 6885 نخستنخست ... 5594609464946544658465926593659465956596660466446694 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)