بچه ها اگه جوک باحال دیدین اینجا بذارین یه کم بخندیم روحمون شاد شه مرسی![]()
بچه ها اگه جوک باحال دیدین اینجا بذارین یه کم بخندیم روحمون شاد شه مرسی![]()
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
دوستان سلام. من به یک مشکل برخوردم فایلهایی که دانلود کردم و در قسمت دانلود منیجر ذخیره میشن،، الآن نیستن فکر کنم پاک شده باشن برنامه ای دارین که بتونم از
طریق ریکاوری برگردونمشون. اگه محبت کنین خیلی ممنون میشم البته با راهنمایی.
سلام امیر جان اول اینکه تو اون درایوی که فایلات پاک شدن نباید چیزی کپی یا دانلود کنی چون موقع ریکاوری فایلات خراب ریکاوری میشه .نرم افزار easy recovery رو تست کن اگه جواب نگرفتی یه نرم افزار هست خیلی خوبه ولی اسمش یادم نیست فردا پیدا میکنم بهت میگم.آموزش نمیخواد کار کردن باهاش راحته.
سلام منم یه نرم افزار معرفی میکنم البته اسمش شبیه همونیه که حسین گفت دیگه نمیدونم خودش باشه یا نه: Ontrack EasyRecovery Enterprise
یه توضیحی بدم: من یه عادتی دارم کلا هر چیزی بخوام حدف کنم مستقیم شیفت دلیت میزنماز شانس بدم پوشه فیلم که تقریبا اون موقع 150 گیگ بود رو حالت انتخاب بود منم حواسم نبود حذف شد کامل.
چقدرم پوشه بندی کرده بودم حتی اسم پوشه ها فارسی بود با این برنامه همه رو برگردوند با پوشه ها، حتی اسم پوشه ها هم تغییری نکرده بود یعنی کف کردم
امیدوارم مشکلت حل شه
خیلی چیز بدیه
![]()
ویرایش توسط sadegh1 : 09-24-2019 در ساعت 05:25 PM
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
حسین جان سلام. می خواستم راهنماییم کنی کدوم گزینه رو انتخاب کنم اول ببین برنامه همونه؟ من دانلودام توی درایو سی بوده باید چکار کنم؟ کلا" موقعی که دانلود منیجر
رو نصب میکنیم یک فلدر به نام Downloads سمت چپ مای کامپیوتر میاد اون پریده که هر جا داخل درایو سی گشتم دیگه نتونستم پیداش کنم.
[QUOTE=Amir';881534]حسین جان سلام. می خواستم راهنماییم کنی کدوم گزینه رو انتخاب کنم اول ببین برنامه همونه؟ من دانلودام توی درایو سی بوده باید چکار کنم؟ کلا" موقعی که دانلود منیجر
رو نصب میکنیم یک فلدر به نام Downloads سمت چپ مای کامپیوتر میاد اون پریده که هر جا داخل درایو سی گشتم دیگه نتونستم پیداش کنم.چی شد امیر تونستی ریکاوری کنی اطلاعاتت برگشت؟
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)