نوشته اصلی توسط
harf
تاریخ مصرفی که میگی خیلی وقته تموم شده به خاطر همینه که به هر دری می زنن تا من پ تو به گرسنگی ی وحشتناک برسیم بعد به نتیجه برسیم که جهموری اسلامی اَخه! به درد نمی خوره دیگه!
بحث من همینه که چه تو مجازی چه واقعی ممکنه بگن تو طرفدار همینایی!
چرا اون وقتایی که مشکلات اقتصادی به این پر رنگی نبود اکثر مردم بی سواد ما به این نتیجه نرسیدن که اینا به هیچ دردی نمی خورن!؟
کاش یکی بیاد این سؤال رُ درست جواب بده!!
من یادمه توی دبیرستان چند تا از معلم های با شرف ما در مورد جنایت های اینا حرف می زدن دمشون هم گرم
همون موقع هایی که روزنه های امیدی از بابت اطلاع رسانی اونم توی مدرسه واسه ما بود هرچند کم
اکثریت مردم هیجی از هویت این رژیم نمی دونن نه اینکه می خوام من من کنم بگم فقط من می دونم نه
اما من یکی با برخوردهایی که داشتم تو جاهای مختلف از هم سایه ی شل مغز ما بگیر که اعتقاد داره باید حمله نظامی بشه بگیر تا عاشقای سینه چاک آمریکا و اسرائیل همه تو برهوت هستن!
سال های زیاد خیلی از انسان های شریف همین سرزمین واسه خیلی چیزا تلاش کردن که غم نان پیشش هیچی نیست!
چون اول باید اونا درست بشن اگه نشن هیچی درست نمی شه اگه بشه هم زیاد دووم نمیاره
بعد توی این شرایط اون دشمن درجه یکی که کم تر کسی باور داره که دشمنه! می خواد همه چی طبق سلیقه ی خودش عوض بشه! این وحشتناکه!
من اگه گفتم هیولا باید از دل خاک همینجا بیرون بیاد منظورم ناجی ی آسمانی یا یه آدم مقدس و خاص نبود منظورم یکی از خود ماها بود!! اونم نه برای دیکتاتوری نه واسه چراغ راه!
و هر کدوم از ما واسه خودمون کسی هستیم! و می تونیم باشیم!
برای مثال اگه قراره رئیس جمهور داشته باشیم باید از همین جا باشه نه از اون ور نه کسایی که به اندازه کافی آزموده شدن!
نمی دونم نمی تونم حرفمُ برسونم شاید زبون من قاصره
ترس من اینه نه به عنوان یه عقل کن به عنوان یه جوونی که مثل خود شماهاست
ترسم اینه که چه طور توی 57 اومدن آخوندُ گذاشتن وسط همه چی رُ بلعید! این دفعه هم اگر به نتیجه یی برسه یه دیو دیگه رُ بذارن وسط همه چی رُ ببلعه!
و احتمال این اتفاق هست باید جدی فکر کنیم همه مون بهش
که اگه این اتفاق بیفته هر چی خون ریخته شد پای این درخت هرچی زحمت تلاش شده همه به باد میره
شب از نو! سیاهی از نو!
کاش منظورمُ رسونده باشم
خسته شدم دیگه...