نوشته اصلی توسط Hadi پس نتیجه میگیرم که توام کونی هستی از نوع درجه 2 چون میلاد درجه 1 محسوب میشه درجه یک
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Saber
نوشته اصلی توسط Hadi پس نتیجه میگیرم که توام کونی هستی از نوع درجه 2 چون میلاد درجه 1 محسوب میشه
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میشه خفه سرویس کردی تاپیک رو به تنهایی
لایک
نوشته اصلی توسط Saber من موندم تو روزی 3 بار جق میزنی چطور دوباره سیخ میشه حالا اگه یه هفته مث من نمیزدی رو پیرزن همسایه تونم راست میکردی بازم طبیعی بود
نوشته اصلی توسط Hadi من موندم تو روزی 3 بار جق میزنی چطور دوباره سیخ میشه حالا اگه یه هفته مث من نمیزدی رو پیرزن همسایه تونم راست میکردی بازم طبیعی بود همینه که هست !
نوشته اصلی توسط Saber میلاد می دونه من به هیچ چیز اعتقادی ندارم ! و مهم نیست چند شنبه است و مهم نیست ساعت چند است چه احمقانه زنده ام چه وحشیانه نیستی ...
نوشته اصلی توسط MrCrow میشه خفه سرویس کردی تاپیک رو به تنهایی با تنها طرفدار من درست صوبت کن
نوشته اصلی توسط MrCrow و مهم نیست چند شنبه است و مهم نیست ساعت چند است چه احمقانه زنده ام چه وحشیانه نیستی ... عجب آهنگیه
نوشته اصلی توسط Saber دیوثِ جاکش ! شیرم سیخ میشه بگم ننه جانمو می خوام !؟ جاکشم شدیم به لطف صابر خوشگله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن