نوشته اصلی توسط R A S O O L نه بابا همش 20 سالشه ولی درس و مرس رو بیخیال شده طبق چیزی که خوش گفت الن آرایشگاه کار می کنه کار خوبیه اگه نری چند سال خودتو الاف کنی و در عوض یه کاری راه بندازی که درآمد خوبی هم توش باشه
نوشته اصلی توسط Hadi کار خوبیه اگه نری چند سال خودتو الاف کنی و در عوض یه کاری راه بندازی که درآمد خوبی هم توش باشه مال خودش که نیست باو شاگردی می کنه ! ولی خوشم اومد ازش دیپلم رو به زور گرفته و بیخیال شده ! هم خودش هم خواهرش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi قربونت برم چه خجالتی هم میکشه آخی ... خدا نکنه عجقم ایییشششش
نوشته اصلی توسط R A S O O L مال خودش که نیست باو شاگردی می کنه ! ولی خوشم اومد ازش دیپلم رو به زور گرفته و بیخیال شده ! هم خودش هم خواهرش پس کلا تو کف شوهره
من دیگه اسمی ندارم تو بهم میگی آنارشیست ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi پس کلا تو کف شوهره ولی خیلی باحال بود از ساعت 1 زنگ زد تا 4 صبح فقط فک می زد منه کسخل فکر کردم مزاحمه دیگه بعدش جوابش رو ندادم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 خدا نکنه عجقم ایییشششش ای شیطون
peyman.2012
نوشته اصلی توسط R A S O O L ولی خیلی باحال بود از ساعت 1 زنگ زد تا 4 صبح فقط فک می زد منه کسخل فکر کردم مزاحمه دیگه بعدش جوابش رو ندادم دیده بودیش ؟ چطور بود ؟
نوشته اصلی توسط Hadi ای شیطون
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi دیده بودیش ؟ چطور بود ؟ کی رو ؟؟؟ منشی ؟؟؟ کسخل روزی دوبار از جلو مغازش رد می شدم عین قرص آموکسیسیلین شده بود واسم اینستاشو گذاشتم دو سه روز پیش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن