نوشته اصلی توسط yaran مثل من با من و حتی مثل تن با من
نوشته اصلی توسط MaMaTiR و حتی مثل تن با من ادامه اینو بگی میگم انده ..... نعشه دوده حشیشم.............
نوشته اصلی توسط yaran ادامه اینو بگی میگم انده ..... نعشه دوده حشیشم............. حشیشم نیست حشیش گرد بافور شدم مظهر نعشگی و مستی و کیفور شدم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حشیشم نیست حشیش گرد بافور شدم مظهر نعشگی و مستی و کیفور شدم اینی که تو میگی داریوش خونده اونی که من میگم سیاوش شمس خونده
نوشته اصلی توسط yaran اینی که تو میگی داریوش خونده اونی که من میگم سیاوش شمس خونده همش با همین معتادا سرو کار داری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همش با همین معتادا سرو کار داری خجالت بکش اخمخ به سالارو سرور خوانندهای ایران توهین نکن
نوشته اصلی توسط yaran خجالت بکش اخمخ به سالارو سرور خوانندهای ایران توهین نکن البته داریوش اسطورست سیاوش شمسم واقعا صداش عالیه اما وقتی طرف خودش فهمیده کارش اشتباه بوده و دست کشیده از کارش تو چی میگی اینوسط معتاد؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR البته داریوش اسطورست سیاوش شمسم واقعا صداش عالیه اما وقتی طرف خودش فهمیده کارش اشتباه بوده و دست کشیده از کارش تو چی میگی اینوسط معتاد؟ حیف که قوانین انجمن دست و پامو بسته!!!
نوشته اصلی توسط yaran حیف که قوانین انجمن دست و پامو بسته!!! ملنگ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ملنگ چیه شلنگ!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن