یه مشت کله پوک ک.وس خل دور هم جمع شدیم تشکیل انجمن دادیم
نوشته اصلی توسط S A D E G H یه مشت کله پوک ک.وس خل دور هم جمع شدیم تشکیل انجمن دادیم یه مشت ریدن رو سرت واسه تاپیک زدنت
تو چه میفهمی این آهنگ چقدر زیباست
نوشته اصلی توسط Hadi یه مشت ریدن رو سرت واسه تاپیک زدنت خو اونا ک.س خولن دیگه یکیش هم خودت چیه اینجوری نگام نکن عاشقونه صدام نکن بیا منم ک.سخل کردین رفت
نوشته اصلی توسط S A D E G H خو اونا ک.س خولن دیگه یکیش هم خودت چیه اینجوری نگام نکن عاشقونه صدام نکن بیا منم ک.سخل کردین رفت تو هی کوسخل بودی تا حالا رفتی دندنپزشکی دندن عقل بکشی ؟ دیدی چقدر باید دهنتو تا آخر باز کنی فک آدم خسته میشه الانم فک کن میخوای دندون بگشی به همون اندازه دهنتو باز کن من برینم توش
نوشته اصلی توسط Hadi تو هی کوسخل بودی تا حالا رفتی دندنپزشکی دندن عقل بکشی ؟ دیدی چقدر باید دهنتو تا آخر باز کنی فک آدم خسته میشه الانم فک کن میخوای دندون بگشی به همون اندازه دهنتو باز کن من برینم توش تو چه علاقه ای به ریدن داری عقده ای ایکبیری از بس روت ریدن میخوای تلافی کنی آره؟
نوشته اصلی توسط S A D E G H تو چه علاقه ای به ریدن داری عقده ای ایکبیری از بس روت ریدن میخوای تلافی کنی آره؟ ن حال میکنم برینم رو سرت دیوث توام یه چیزی بگو بگو مثلا بیا بخورش
نوشته اصلی توسط Hadi ن حال میکنم برینم رو سرت دیوث توام یه چیزی بگو بگو مثلا بیا بخورش خیلی دیوثی حالا من با زبونم پاکش کنم آره متنو پاک کردی فکر کردی من نمیبینمش خنثی؟ حالا که اصرار داری بیا بخورش جووووووونننننن
نوشته اصلی توسط S A D E G H خیلی دیوثی حالا من با زبونم پاکش کنم آره متنو پاک کردی فکر کردی من نمیبینمش خنثی؟ حالا که اصرار داری بیا بخورش جووووووونننننن عه دیدیش ماشالله جنبه داریا آی لاو یو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن