تیم شهر ما (سیرجان) تو جام حذفی افتاده با استقلال
استقلال می بازه صد در صد
تیم شهر ما (سیرجان) تو جام حذفی افتاده با استقلال
استقلال می بازه صد در صد
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
بنظرم سهند جان بعد عنقلاب واسه شکل گیری دوباره موسیقی پاپ و جذب مخاطب اومدن ب طرز ابلهانه ای کپی لس انجلس رو اوردن بالا...قاسم افشار در نقش ابی خشایار اعتمادی و یاور اقتداری داریوش حسین زمان ستار مجتبی کبیری سیاوش قمیشی ی کپی کار دگه ای هم بود که صدای عارفو داشت که اسمش یاد م نی! شادمهر هم ب بدلیل تیپ و چهره جوان پسند تر و اینکه دهه هفتاد در لس آنجلس اون محبوبیت سیاوش شمس بود و نماینده نسل جوان بود شادمهر هم ازنوع ارشادی و در تقلید با سیاوش شمس اومد بالا خواننده شد و بنظرم ای کاش همون اهنگساز و البومای بی کلامشو ادامه می داد و خلاصه اومد مجبوب جوونا شد و دراوج شهرت هم دهنشو سرویس کردن و فرار کرد و رفت رسما ری د (آثار ابکی و ی بارمصرف و کپی کاری و خلاصه غرق درحواشی و ...)
بنظرم نباید تعصب کورکورانه داشت و واقع بین بود خودم کسی بودم از 11سالگی تا15-16 سالگی شب و روزم و تمام پوسترهای اتاقم شادمهر بود و فقط کافی بود اسم و عکسی از شادمهر درروزنامه ها باشه تا برم بخرم هرجور شده(اقتضای سنی و نااگاهی بود!) و الان جوری شده در حد ی دمو گوش می دم و واقعا حالم بهم می خوره و می گم واقعا کاری ک می کنه راضیه!!؟
خلاصه گفتنی ها زیاده و اینم از کامنت من
حمید فولادی بود،مقلد عارف...این اواخر معینشم پیدا کرده بودن هی تو تیوی پخش میکردن آهنگاشو...
من که نسبت به داریوشم تعصب کورکورانه ندارم(میدونم کلی گفتی)
همیشه فک میکنم ناصر عبدالهی زنده بود الان تو چه وضعی بود، ینی اونم بله...
شادمهرم راه خطا رفت و هنوزم میره...ولی اینکه کلا میگی صدا نداره و نباید میخوند برام عجیبه...چون ما انقد اشتباهی تو موسیقی داریم،داخل منظورمه،که اصلا نمیشه به شادمهر ایراد گرفت.
چقدر این آهنگ دلم تنگ از آلبوم بیگانه بانو مهستی زیباست![]()
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)