نوشته اصلی توسط Sahand.M باتری گوشیم از 70 درصد میاد پایین،هر پنج ثانیه یه درصد میره سهند سلام از اسکرین شات هات متوجه شدم اندروید گوشیت چهاره پس فکر کنم گوشیت قدیمیه بهتره عوض کنی کاراییش دیگه پایین اومده البته با تعویض باتری ممکنه رفع بشه ولی موقتیه.
Sahand.M
سحر هم آهنگش بالاخره اومد
نوشته اصلی توسط sadegh1 سهند سلام از اسکرین شات هات متوجه شدم اندروید گوشیت چهاره پس فکر کنم گوشیت قدیمیه بهتره عوض کنی کاراییش دیگه پایین اومده البته با تعویض باتری ممکنه رفع بشه ولی موقتیه. آره اندرویدش 4.2 عه باتری اولش خیلی خوب بود.من ازش زیاد کار کشیدم.فک کن 3 تا 9 میذاشتم دانلود از شارژم در نمی آوردم
sadegh1
نوشته اصلی توسط Sahand.M آره اندرویدش 4.2 عه باتری اولش خیلی خوب بود.من ازش زیاد کار کشیدم.فک کن 3 تا 9 میذاشتم دانلود از شارژم در نمی آوردم اوه پس حسابی ازش کار کشیدی منم قبلا همین کار میکردم اما الان به خاطر بی پولی با گوشی جدیدم جرات ندارم همچین کاری کنم.
جام جهانی چندم شروع میشه؟
یه سایت معرفی کنید عکس بازیگران زن ایرانی گذاشته باشه.
نوشته اصلی توسط sadegh1 یه سایت معرفی کنید عکس بازیگران زن ایرانی گذاشته باشه. فقط بازیگران زن
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
تازه اول لطف خدا بود، کجا رفتی؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel فقط بازیگران زن آره با مردا که نمیشه زد
نوشته اصلی توسط sadegh1 آره با مردا که نمیشه زد هر وقت خواستی بزنی، تو گوگل سرچ کن، بعد یکی رو پسند کن و بعد هم دست به کار شو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن