خب من عاشق آلبوم های دیجی یا کریستالی ام ، ولی گاها مجبورم که ولت هم بگیرم چ.ن نسخه دیگه نداره ، مثه اکثر آلبوم های پاپ
هزینه ماهیانه هم بر میگرده به آلبوم های خوبی که تو اون ماه منتشر شده ، شاید از 50 هزار تا 150 هزار
به خرید از بیپ علاقه ای ندارم ، ولی دمو چیز خوبیه که میشه با شناختن کار و ... آلبومشو تهیه کنی
ولی یه نکته ای
تو کشورهای دیگه این وجود داره که تو این مارکتهای موزیک ، میتونی قبل خرید ، آهنگ هایی از آلبوم رو گوش بدی
کاش اینجا هم ، حتی به تعداد معدود این کار بشه
ویرایش توسط p@RH@m : 10-05-2014 در ساعت 04:22 PM
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین
اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو
دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل
راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
من خيلي كم آلبوم ميخرم چون خيلي كم آلبومي بيرون مياد كه از 10 يا 12 تراك حداقل 8 تاش فوق العاده باشه معمولا 2 يا 3 تاش خوبه تازه عالي هم نيست از شما سوال مي پرسم خواننده حرفه اي كه بايد زمان بذاره ، هزينه كنه ، نو آوري داشته باشه ، خلاقيت نشون بده و يه كار فوق العاده بده بيرون ، در عوض نه ترانه نه ملودي نه تنظيم براش مهم نيست صرفا ميخواد يه آلبوم داده باشه بيرون و در حقيقت به شعور مخاطبينش غير مستقيم توهين ميكنه ، چرا بايد براش هزينه شه ؟ وقتي من ِ نوعي به كارم احترام نذارم توقع بيجائيه كه از ديگران توقع احترام داشته باشم خواننده بايد اول خودش با يه كار خوب ارزش كارش رو بالا ببره بعد از من ِ شنونده توقع اداي دين كنه كه اين بنظر من منطقيه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)