درست می گی ولی خوب بستگی به پلیر هم داره بازم می گم خیلی کامله.
اینم سایتش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم با آیتونز کار می کنم ...
درست می گی ولی خوب بستگی به پلیر هم داره بازم می گم خیلی کامله.
اینم سایتش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم با آیتونز کار می کنم ...
خب برای آپلود خیلی خوبه... اگه بخوای دامنه مستقل نداشته باشی خودش یه زیر دامنه (subdomain) بهت میده مثلا daniyal.xzn.ir مثل مال من... اگه بخوای هم میتونی یه دامنه ثبت کنی و متصل کنی مثل: daniyal.tk (دامنه .tk مفتیه!)
اگه دامنه مستقل ثبت کنی، چون هاستش همه امکانات داره، میتونی subdomain هم درست کنی، مثلا: dl.daniyal.tk
آپلود هم از طریق ftp خیلی راحت و سریع انجام میشه، تازه قابلیت resume هم بهت میده... برای این کار باید نرم افزاری مثل filezilla نصب کنی
قرار شد گام به گام بریما...
دامین گفتم اگه .tk بخوای مفتیه، پول نمیخواد بدی...
با این شکل اگه بخوای ساب دامین تعریف کنی اینجوری میشه: dl.downfile.xzn.ir
بعدش هم بد جایی فایلتُ آپلود کردی... باید توی پوشه public_html اول یه پوشه بسازی مثلا abc، بعد توی اون پوشه آپلود کنی... بعد برای دسترسی بهش باید اینجوری بنویسی:
downfile.xzn.ir/abc
اینجوری لیست فایلهایی که توی پوشه آپلود شده رو بهت نشون میده
اون اطلاعات ftp هم باید برای نرم افزار ftp استفاده کنی که توی پست بعدی بهت میگم
برای استفاده از ftp برو اول این نرم افزارُ دانلود کن:
بعد مثل شکل زیر برو اون قسمتی که کادر قرمز گذاشتم، دورش همون اطلاعاتی که دیدی، وارد کن:
بعد به اون فلش نگاه کن:
کادر سمت چپ فایلهای روی سیستمته، کادر سمت راست فایل های روی سرور... اول از توی سرور برو تو پوشه ای که میخوای فایلها آپلود بشه، بعد از قسمت سمت چپ فایلهاتو بگیر بکش تو کادر سمت راست تا کار آپلود شروع بشه...
سوالی داشتی بپرس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)