نوشته اصلی توسط ehsan1361 برین چت روم فوتبال بجث فوتبالی کنین ها والا
من که هیچ موقع دنبال نمیکنم . میرم میام میزنم اخرین صفحه
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| بزن همشونو ین کن منو هم بن کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من هنوزم میگم اسطوره هام رئالی هستن ردوندو ، رائول ، زیدان و ... اسطوره منم بارساییه بویان کرکیچ
نوشته اصلی توسط Rmin من که هیچ موقع دنبال نمیکنم . میرم میام میزنم اخرین صفحه شما از فراخی مفرط ما تحت رنج میبری
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| 4 تا فلج داریم تو تاپیک خودشون تکون نمیتونن بخورن هی میان بحث فوتبالی میکنن اونم با طعم خارجی
.
نوشته اصلی توسط tandis_m
کلا ما ایرانیا تو ریدن استادیم
نوشته اصلی توسط mohammad حالا با ارفاق از زمان سلطان دایو ریوالدو بارسایی جماعت اول دایو بوده بعد دست و پا در میاره کرایوف رو نمیدونم باید رو اونم تحقیق کنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| از اين به بعد ميخواي بري گلاب به رومون دست به آب يه مبصر بذار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن