نوشته اصلی توسط [M)SBH)] میدونم چطو لینکو سرچ میکنی .. دلیل نمیشه چون اون تو پیدا نکردی جای دیگری نباشه .. سرچ کردن نمیخواد خره کاتالوگ خودش اپ میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بهار و پاییز و زمستون چیه برگ درخت من همیشه زرده دست خودم نیست هر جا بگن باید برم باز هم به این نوع دپ زدن میگن فصلی طرف همه چیز رو زرد میبینه ، همه چیز به رنگ پاییزه ، تا برف میبینه دپ میشه خلاصه وضعت خیلی خرابه دکتر اسی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 السلام علیک بانو فدات بورلي هيلز خوش گذشت؟
خسته نمیشید انقد سریال میبینید؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باز هم به این نوع دپ زدن میگن فصلی طرف همه چیز رو زرد میبینه ، همه چیز به رنگ پاییزه ، تا برف میبینه دپ میشه خلاصه وضعت خیلی خرابه دکتر اسی اوّل قصه گفته باشم که آخرین بند شعر، می میرم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باز هم به این نوع دپ زدن میگن فصلی طرف همه چیز رو زرد میبینه ، همه چیز به رنگ پاییزه ، تا برف میبینه دپ میشه خلاصه وضعت خیلی خرابه دکتر اسی تو همه رو دپ میبینی اون اوایل به منم میگفتی دپ
نوشته اصلی توسط tandis_m فدات بورلي هيلز خوش گذشت؟ الحمدالله همه چیز خوب بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اوّل قصه گفته باشم که آخرین بند شعر، می میرم تو باید بیای پیش من یه هفته ای
نوشته اصلی توسط shimaa تو همه رو دپ میبینی اون اوایل به منم میگفتی دپ تو هم دپ بودی ، من خوبت کردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو باید بیای پیش من یه هفته ای هر وخت رفتی دانمارک میام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن