نوشته اصلی توسط 3fide اشتباه شد دوست دارم اراکم برم ترجیح میدم لیدرم نوید باشه مطمعن تره تو.که از دشمن بدتری من چی ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad ما که تواراکیم ازش فرار میکینیم به خاطر اب و هوای الودش تو کجا میخوای بیای؟ حالا منم ساک جمع نکردم بیام
این یارو چسخله هست تو در حاشیه خیلی رو مخه همش میخنده قده درازی داره شبیهِ فردینه خواهر زاده فردینه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این یارو چسخله هست تو در حاشیه خیلی رو مخه همش میخنده قده درازی داره شبیهِ فردینه خواهر زاده فردینه هنوزم با همجنس بازا مشکل داری ؟
نوشته اصلی توسط 3fide کوتاهه جلوش بازه گشت گور به گوری و چیکار کنم بابا با ساپورت میان بیرون هیشکی کارشون نداره اینکه میگی مانتوا..غلط کردن بگیرن..
شما راحت باش
نوشته اصلی توسط 3fide حالا منم ساک جمع نکردم بیام نه جدی میگم وقتی که بخوای بزاری بیای اراک پاشی بری شمالی کرمانشاهی اصفهانی هر گورستانی بهتر از اراکه چون اگه بیای مجبوری بری تو یکی ازپارکاش چادر هم نمیزارن بزنی
Hero Enter Viva Real Madrid
رشید تو این میکائیل خوبه
نوشته اصلی توسط mali68 بابا با ساپورت میان بیرون هیشکی کارشون نداره اینکه میگی مانتوا..غلط کردن بگیرن.. به سیدخندان هر روز داستان داشتیم به رنگ.رژتم گیر میدادن بعد به این پسرای دختر نمای چندش کاری ندارن
ایشالا تو بازی امشب بعد از این که ریال باخت و میلاد فاک داور سر زنان از مجمع گم و گور شد ، خبر مصدومیت شدید در حد لت و پار پنالدو هم به گوشمون برسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 42 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن