نوشته اصلی توسط Mo$en دوستان شبتون حبابی انشالله اگه عمری باقی باشه صبح میام تحلیل و آنالیز خدانگهدار. جونه یگانه همین الان یه پیش انالیز بکن اقلا نریم تو خماری
نوشته اصلی توسط Gsshop فکر کنم طرف زیر اپلود سکته کرد باو آپلودی در کار نیست
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Catman دوستان شرمنده نت خوابگاه که ماله مخابرات تبربزه قطعه اونا هم بیدارند تا وصل شه نت ... دارند درس میخونند ... خداوکیلی؟ بیدار بمونیم یا بخوابیم؟
نوشته اصلی توسط Catman دوستان شرمنده نت خوابگاه که ماله مخابرات تبربزه قطعه اونا هم بیدارند تا وصل شه نت ... دارند درس میخونند ... باشه مهم نیست شبت بخیر
نوشته اصلی توسط KHATAR جونه یگانه همین الان یه پیش انالیز بکن اقلا نریم تو خماری
نوشته اصلی توسط Gsshop ایا ما کسخلیم ؟ بلی نوشته اصلی توسط Rasool24 تازه یه LCD 50 اینچ هم باید به خاطرش بخرم نه کمه.برو رو 60-70 نوشته اصلی توسط Gsshop فکر کنم طرف زیر اپلود سکته کرد
نوشته اصلی توسط KHATAR خداوکیلی؟ بیدار بمونیم یا بخوابیم؟ اره منم مثل شما منتظرم دادا البومو که دارند قطعا 5 نفر تایید کردند تو خوابگاه فعلا که چراغ وایبر و وات سابشون خاموشه منتظرم روشن شه
تا نت وصل بشه اپلود کنه صبح شده
نوشته اصلی توسط Catman اره منم مثل شما منتظرم دادا البومو که دارند قطعا 5 نفر تایید کردند تو خوابگاه فعلا که چراغ وایبر و وات سابشون خاموشه منتظرم روشن شه اقا باشه.من تا صبح پا لب تاب میخوابم کاشکی اقای انالیزور نمیرفت بخوابه با حرفاش خواب از سرمون میپروند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن