نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه چرا چیزی که نمیدونی تف میدی آهنگ فتنه رو میگم با تنظیم آندرانیک میگم نوستالژی از گذشته بود باز تف بده ولی شرت بودا نه شلوارک اسنادش تاپیک بغلی موجوده من کلا میگم همینارو گوش میدی که به تنظیم اعتقاد نداری دیگه... اندی و شب روزه ابله میگم ی شلوارک پام هست... دیگه گیر دادن نداره که
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کیست که ما را شکست دهد پارسال چی بهت گفتم ؟ نگفتم این کُری تمام رکوردهای ان بی ای رو جابجا میکنه ! حالا همه ی کارشناسای ان بی ای دارن با جردن مقایسش میکنن . فقط یه بازی گلدن استیت رو دیدم پارسال گفتم اینو میگن استعداد یابی هنوز زوده براشبسیار ریدن باید.. تا پخته شود خامی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من کلا میگم همینارو گوش میدی که به تنظیم اعتقاد نداری دیگه... اندی و شب روزه ابله میگم ی شلوارک پام هست... دیگه گیر دادن نداره که به اساتید اندی و شب پره توهین میکنی نمیفهمی دیگه حالا هر چی من بگم باز زر میزنی شرت تو شهرت جهانی داره الکی دست و پا نزن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هنوز زوده براشبسیار ریدن باید.. تا پخته شود خامی خواهیم دید کشف من تا 6 جام نبره ول کن نیست ان بی ای مدیون منه بعله من اسی استکتون که با کشف این استعداد بسکتبال رو نجات دادم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به اساتید اندی و شب پره توهین میکنی نمیفهمی دیگه حالا هر چی من بگم باز زر میزنی شرت تو شهرت جهانی داره الکی دست و پا نزن اساتید رو خوب اومدیبرو بده نوشته اصلی توسط ehsan1361 خواهیم دید کشف من تا 6 جام نبره ول کن نیست ان بی ای مدیون منه بعله من اسی استکتون که با کشف این استعداد بسکتبال رو نجات دادم به سن تو قد نمیده
تو این مستند رونالدو ننش میگه کریس ناخواسته بوده میخواستیم سقطش کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینو که دادی.. اون سینما .. 10 تای برتر رو بده
بعد از ظهر میاد ..
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط Chavosh کسی نصب نکرده نتونستم پیدا کنم کجا یوزر پس جدید رو بزنم سافت گذر میذاره . سایتو که باز کنی صفحه اصلی گذاشته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن