نوشته اصلی توسط S A D E G H دیوث نسیم جون راستشو بگو در روز چند تا ترامادول مصرف داری که حاضری تو امضا اینو نشون بدی عشق من کامی جون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Hadi داری چی میگی ؟ تشکر بابت هشدارت.ممنون
نوشته اصلی توسط Hadi نسیم جون راستشو بگو در روز چند تا ترامادول مصرف داری که حاضری تو امضا اینو نشون بدی عشق من کامی جون این شگردشه.با این عکس میخواد طرفو بکشونه مکان،بعد که طرف میبینه با سگ سیبیل طرفه کار از کار گذشته
نوشته اصلی توسط Hadi نسیم جون راستشو بگو در روز چند تا ترامادول مصرف داری که حاضری تو امضا اینو نشون بدی عشق من کامی جون مگه من مثل تو معتادم مفنگی
نوشته اصلی توسط K A M R A N صادق الان باید برم بیرون کار دارم غروب میام سراغت به خودت برس زیااااااااااااد نوشته اصلی توسط S A D E G H چشم عزیزم فردا نیستمااااا زود بیا نفسم نوشته اصلی توسط K A M R A N صادق کاری نداری من فعلا" رفتم بوس بوس نوشته اصلی توسط S A D E G H بوس بوس فدات شم ببینید چقدر فشار رو جوانانه مملکت هست
نوشته اصلی توسط S A D E G H مگه من مثل تو معتادم مفنگی معتاد که نیستی ولی عاشق که هستی ...... راستی میخوای یه 10 هزار به پستات اضافه بشه ؟> تو امضات اسم کامران رو به امیر تغییر بده جان تو اصن رد خور نره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن