ویرایش توسط ehsan1361 : 03-18-2016 در ساعت 08:55 AM
و بنده باز هم یاد حرف تاریخی خاله می افتم که میگفت : سگهای اونجا از ما بهتر زندگی میکنن
آره بابا دانمارک سطح رفاه خیلی بالاست . خاله 26 سال میشه فک کنم کپنهاگ زندگی میکنه . هر دفه میاد چیزایی تعریف میکنه که آدم وسوسه بشه برهتنها دلیلی که نمیرم پدر مادرمه الانم دیگه متاهل شدم نگران دخترای اونجا نیستم یهو بپرن بغلم
یه پلاکارد میگیرم i am زن دارم
پیشاپیش عیدت مبارک![]()
آقا خانم ( نمیدونم چرا همش اینجا فقط میگن آقا )
پیشاپیش سال جدید رو خدمت شما و خانواده ی محترم تبریک گفته و سالی سرشار از آرامش و خیر و برکت را برایتان آرزومندم
آقا خانم اگه خوبی ( که قطعاً ندیدین ) بدی () از ما دیدین حلال کنین
ارادتمند شما
احسان تهرانی ( بابا اسی )
صبح آدینه ی بیست و هشتم اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با هجده مارس دوهزار و شانزده هجری میلادی ، مصادف با هشتم جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری
47 ساعت و 45 دقیقه مانده به ساعت تحویل سال یکهزارو سیصد و نود و پنج هجری خورسیدی
خیلی سرده من اصلا" به این هوای سرد عادت ندارم![]()
.
این تاجیک چقد پول داده سه ماه کامینگ سون ویدیو و البومش بود بعد مصاحبه مفصل بعد ریلیز اختصاصی ویدیو که انگاریه کیه بعد یهو المان ما هم جیگر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی قند شکن داره قسمت پنجم رو لینک دان کلیک کنه بعد ثانیه شمار بیاد کانتینیو بزنین یه لینک تو این سایت بتون میده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اونو به من بدین![]()
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)