خیلیا هستن که فکر هنریشون تو موسیقی بالاتر از بقیه ست و لیریکساشون خیلی بالا تر از هم دوره ایای خودشون بوده و هست ولی دلیل میشه که بخونن که سندی با اون صداش میخونه ؟
خیلیا هستن که فکر هنریشون تو موسیقی بالاتر از بقیه ست و لیریکساشون خیلی بالا تر از هم دوره ایای خودشون بوده و هست ولی دلیل میشه که بخونن که سندی با اون صداش میخونه ؟
این ویولن نخ نما اگه یه جور دیگه تنظیم میشد کار باحالی میشد
آدمو یاد تیترازای میثم ابراهیمی میندازه![]()
وقتی هومن نامداری هست نمیدونم چرا رفته سراغ این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا موسیقی هفته کم معرفی میکنی ؟ اخرین پستت خوب بود قبلتا با توجه به تنظیم میذاشتی پست اخرین اهنگا هم از نظر ملودی شعر تنظیم همه چی عالی بود
خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی
چو خیال آب روشن که به تشنه گان نمایی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر چرا آلبوم های عاشقانه و غمگین اینقدر کم تشریف دارن تو سایت از این بچه هایی که تازه آلبوم میدن و کار اولی به حساب میان بزن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
خداحافظی تلخ؛
آهنگی در ژانر ارکسترال پاپ که باورش سخت است ایرانی باشد!
بااینکه امضای چاوشی در کل آهنگ احساس میشود اما آهنگ کمی آشنا شروع شد با افکت های کمرنگ گیتار ، پیانو و ویلنی آشنا!
به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
تنظیم دقیقا شبیه؛
(میون این همه سرگردونی
دل من گرفته ماه پیشونی)
لب تو مممممیوه ممنوع ولی لبهایم
هرچه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
افکت های ویلن پشت سر هم
اجرای جالب چاوشی- میوه را درست شبیه بچه ای بهانه گیر که چیزی میخواهد تلفظ می کند-
بیقرار توام و در دل تنگم گله هاست
آه که بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست
بیتی که فقط یکبار در هر ترجیع بند خوانده میشود و تنکیک تشنه نگه داشت شنونده... موسیقی هم که به اوج خود رسید و... سولوی جایگزین دوم!!- جایگزین آوای سینا سرلک- که بلافاصله مینوازد!
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچکس هیچکس اینجا به تو مانند نشد.
جایگزینی گیتار در صدا به جای ویلن
خواندن جالب هیچکس دوم که کاملا معنای شعر را می رساند.
هرکسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد.
ویلن بازگشت تا بار دگر خود را نشان دهد. طرز تلفظ خداوند جانانه با لحنی قوی و تکان دهنده که می گوید : ((ای معشوق خدا هم جای تو را برای من نمی گیرد)) و... سولوی سوم، موسیقی در عرش است!. ترجیع بندی که خوانده نشد تا تشنه نگه داشته شویم
خاطرات تو دنیای مرا سوزاندند
تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد
با ملودی ای شبیه به پارت قبل- جایگزینی گیتار با افکت متفاوت-
من دهان باز نکردم که نرنجی از من
مثل زخمی که لبش باز به لبخند...
"نشد" کجاست؟! چاوشی هرکاری کرد در این آهنگ تا از تکرار مکررات بگریزد
و با سمپل "نشد" خود را پاسخ می دهد
بیقرار توام و در دل تنگم گله هاست
آه که بیتاب شدن عادت کمک حوصله هاست
ترجیع بند را خواند ، موسیقی در کهکشان! اما دستش بند نشد!!
سولوی چهارم با کمی تاخیر آمد تا در این ماراتن چهار دقیقه ای آهنگسازی هم برای هر نوع سیستم به رخ کشیده شود.
و گویا تمپو هم خسته شدند و...
چهار دقیقه که مثل چهار ثانیه گذشت.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطلب دکتر علی رضایی در مورد آهنگ "خداحافظی تلخ"
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)