آلبوم رو فردا میزنم بعد از ظهر انجمن پ..ورن ردیف میشه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi تو یکی هم خواهشا ببند تو قرار بود یه ساعت پیش بری چی شد برگشتی دوباره من تا خوده فردا صبح که آلبوم بیاد در خدمتتون هستم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کدوم قسمتشو دقیقا؟ اعصاب جای شلوغ رو نداری برو کنج اتاقت بخواب همین قسمت که میگن میاد نمیاد .... آلبوم اینور میشه اونور میشه
نوشته اصلی توسط MrCrow آلبوم رو فردا میزنم بعد از ظهر انجمن پ..ورن ردیف میشه جوووووون
نوشته اصلی توسط Hadi همین قسمت که میگن میاد نمیاد .... آلبوم اینور میشه اونور میشه به شخمت
نوشته اصلی توسط MrCrow آلبوم رو فردا میزنم بعد از ظهر انجمن پ..ورن ردیف میشه همه ی سعی و تلاشت واسه انجمن چو رن وگرنه آلبوم محسن اصن مهم نیست نه؟
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الدنگ یه پوشک عوض میکنی دیگه این همه کلاس چرا میزاری روش من هارد س.ک.س وحشیانه هست میتونن تحمل کنن تو هیچوقت در مورد البومهای محسن پست نزار مریضیت واگیرداره من کلاس میزارم ؟ از خودشون بپرس وحشی همتون نامردین
نوشته اصلی توسط MrCrow آلبوم رو فردا میزنم بعد از ظهر انجمن پ..ورن ردیف میشه میلاد خفه شو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR به شخمت بعدشم ربطی به شلوغی نداره ازین جرو بحث های الکی و بیهوده خسته شدم
نوشته اصلی توسط Hadi بعدشم ربطی به شلوغی نداره ازین جرو بحث های الکی و بیهوده خسته شدم برو بده پس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن