در مراسم معارفه تونی کروس در سانتیاگو برنابئو، لحظه ای که پرز، مدیر عامل باشگاه رفت تا سخنرانی کند، بخشی از سکو ها شدیدا ایکر کاسیاس را تشویق می کردند و حتی چند بار سخنرانی پرز را قطع کردند.![]()
فن خال: يونايتد بزرگترين باشگاه جهان است
سرمربي هلندي قول داد که تمام تلاشش را انجام خواهد داد تا بهترين نتايج را کسب کند.
فن خال، سرمربي منچستريونايتد عنوان کرد که منچستريونايتد بزرگترين وجهه را بين تيمهاي جهان دارد ولي هنوز مشکلات زيادي براي رفع کردن دارند.
سرمربي هلندي امروز به کمپ تمريني يونايتد در کرينگتون رفت و به عنوان سرمربي شياطين سرخ در اولين کنفرانس خبري ظاهر شد. او گفت: " يونايتد بزرگترين باشگاه جهان است زيرا در سطح جهان بسيار مطرح است ولي در ورزش هيچگاه بزرگتريني وجود ندارد. سال گذشته ما هفتم بوديم بنابراين بزرگترين باشگاه نيستيم.
وقتي در چين و به تازگي در برزيل بودم، همه از منچستريونايتد سوال ميکردند. تمام دنيا درباره ي منچستر صحبت ميشود. اين يک تفاوت است. انتظارات زيادي هست ولي يک چالش بزرگ هم وجود دارد.
من سرمربي بارسلونا بودم که يکي از بزرگترين تيمهاي اسپانياست. سرمربي آژاکس بودم که يکي از بزرگترينهاي هلند است و سرمربي بايرن مونيخ بودهام که بزرگترين تيم آلمان است. حالا در بزرگترين تيم انگليس هستم.براي من چالش هميشه از همه چيز مهم تر است. نه چهارم شدن، بلکه اين به بازيکنان و فشار مربي مربوط است.تمام تلاشم را خواهم کرد. نميتوانم پيش بيني کنم زيرا هيچ چيز مشخص نيست. اين بزرگترين باشگاه جهان است و در طول دو روز متوجه اهميت يونايتد شدهام ولي همچنين اسپانسرها هم بسيار مهم هستند.
بايد کار کنم و تيم را آماده کنم. بايد با اين باشگاه بزرگ خود را هماهنگ کنم. کار آساني نيست ولي تمام تلاشم را خواهم کرد. به کارنامهام نگاه کنيد و جام هايم را ببينيد و متوجه خواهيد شد که ميتوانم. جامهايم در آينده تکرار خواهد شد."
برزیل 2 ست برده روسیه 1 ست
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)