نوشته اصلی توسط flick وقتی آلبوم منصور رو خودم زدم اونوقت میفهمی یه دهن از آلبوم شادمهر رو بخون..روز سرد رو
نوشته اصلی توسط _Khashi_ apagado جان ، آلبوم منصور اگه دست تو یکی بیفته که دیگه باید من جمع کنم از این جا سمپلشم گیرت نمیاد بالام جان خواهیم دید از زیر سنگم شده گیر میارم
نوشته اصلی توسط flick خواهیم دید از زیر سنگم شده گیر میارم بنظر من بیا تایم آهنگ های شادمهر رو بگو اگه راست میگی که انقدر فوش نخوری ازشون
به امید شنیدن البوم زیبای تجربه کن من که همچنان رو اهنگ تجربه کن تو ماشینم قفلم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ بنظر من بیا تایم آهنگ های شادمهر رو بگو اگه راست میگی که انقدر فوش نخوری ازشون چه گیری دادین به تایم واقعاً شماها واژه ای به نام اسکل را به معنای واقعی کلمه معنی کرده اید
نوشته اصلی توسط flick چه گیری دادین به تایم واقعاً شماها واژه ای به نام اسکل را به معنای واقعی کلمه معنی کرده اید خب تایم شون رو بزن بعد پخش مشخص می شه صداقتت برای هرکی که شک داره
اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط _Khashi_ خب تایم شون رو بزن بعد پخش مشخص می شه صداقتت برای هرکی که شک داره عجبا منو به جون بچم قسم داره اصن خالی بستم آلبومو ندارم
نوشته اصلی توسط Milik اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم #آب گل آلود
نوشته اصلی توسط Milik اسی بیا واسه شروع آلبوم رو واسه من بفرست تا ببینم چه خاکی باید تو سرم بریزم شروعش که اینه پایانش به پستو ختم میشه حتماً
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن